23.9 C
București
25 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

A fost început un amplu program prin care se vrea crearea de noi locuri de parcare de reședință în Sectorul 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat că a demarat un program amplu pentru crearea de noi locuri de parcare de reședință în sector. Aceste locuri de parcare vor fi amenajate pe terenurile ocupate anterior de construcții ilegale pe domeniul public. În următoarea perioadă, Primăria Sectorului 1 va demara lucrările pentru realizarea de noi locuri de parcare destinate cetățenilor.

Primul pas în acest program va consta în demolarea garajelor și construcțiilor ilegale care ocupau ilegal terenurile destinate amenajării locurilor de parcare.

Am început prin a demola zeci de garaje construite ilegal în centrul Capitalei. Nu doar că erau ridicate prin încălcarea legii, erau degradate și total inestetice, iar în multe cazuri erau folosite ca depozite de vechituri.
Vechile administrații locale nu au vrut să-i deranjeze pe proprietarii acestor garaje și au închis ochii la ocuparea ilegală a domeniului public de către aceste construcții. Asta în timp ce proprietarii de mașini căutau zeci de minute un loc de parcare.

După demolarea respectivelor garaje, terenurile au fost înregistrate oficial și Primăria a început lucrările pentru amenajarea noilor locuri de parcare și a spațiilor verzi aferente. Conform informațiilor furnizate de Clotilde Armand, primele parcări de reședință realizate pe terenul anterior ocupat de garaje sunt situate în apropiere de următoarele zone:

  1. Șoseaua Nicolae Titulescu
  2. Bulevardul Banu Manta

Primăria a deja trasat locurile de parcare pentru aceste zone. Clotilde Armand transmite că acesta este un pas important în eforturile lor de a asigura mai multe locuri de parcare pentru locuitorii din Sectorul 1.

Pe Banu Manta, am demolat 12 garaje pline de resturi și am construit aproximativ 20 de locuri de parcare.

Pe lângă locațiile menționate, un alt loc unde s-au realizat parcări este Intrarea Cojești. În această zonă, existau anterior 4 garaje care au fost demolate, iar în locul lor au fost amenajate 7 noi locuri de parcare pentru locuitorii din Sectorul 1. Această inițiativă are scopul de a oferi mai multe opțiuni de parcare pentru cetățenii din sector.

Related posts

Puiu Popoviciu a aflat decizia definitivă a Curții Supreme din Marea Britanie

econtext

Şoc termic în România! Vremea o ia razna, anunţ de ultimă oră făcut de şefa ANM

econtext

Răsturnare de situaţie în dosarul Caracal! Procurorii au decis: Fapta nu există

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix