6.9 C
București
2 decembrie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

A trecut ceva timp de la ultimul scandal cu Adriana Bahmuțeanu! De data asta, logodnicul acesteia e actorul principal!

Nici nu s-a mutat bine în România de dragul viitoarei neveste, că logodnicul Adrianei Bahmuțeanu e foc și pară pe cei care încearcă să-l despartă de dragostea vieții lui. George Restivan s-a supărat în prag de nuntă, iar Click! are detalii exclusive!

Adrianei Bahmuțeanu i-a ieșit dragostea în cale, atunci când se aștepta cel mai puțin. De anul trecut, ea formează un cuplu cu George Restivan, un american care a venit tocmai din California pentru ea.

George s-a mutat în România cu tot cu copil, la Bahmu acasă, iar acum cei doi se pregătesc de o nuntă mare și fastuoasă. Până atunci, George se acomodează cu greu cu șicanele showbizului din România.

Cei doi îndrăgostiți sunt nedespărțiți și au venit împreună la Revelionul artiștilor, unde Adriana a jucat capra, ca în fiecare an. George, însă, era vizibil agitat și de cum a văzut microfoanele, a explodat în fața jurnaliștilor, de față cu viitoarea soție.

„Este o jumătate din lume care încearcă să ne despartă, și o altă jumătate care ne e alături! Ei îi anunț pe cei care vor să mă despartă de Adriana și tot bagă strâmbe că eu o iubesc în continuare. Orice ar zice ei, eu tot mă însor cu ea!”, a declarat americanul, nervos, în exclusivitate pentru Click!

Bahmu se face iar mireasă în iunie!
Cu acest prilej, George Restivan a anunțat că a programat și nunta cu Adriana Bahmuțeanu.

„Va fi la vară, în iunie o facem. Nu știu încă data exactă, cred că pe 30 iunie, sau mai devreme. Vedem, cert este că va fi în iunie!” , a mai spus Geprge Restivan, în timp ce Adriana Bahmuțeanu nu a mai a avut timp să mai dea vreo replică.

„Văd că s-a obișnuit să vorbească în fața camerelor, nu mai am loc de el. Îi place. Nu știu de ce s-a supărat”, a declarat Bahmuțeanca.

În ultima vreme, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a tot fost atacat în presă, unde au apărut diverse informații din trecutul său, care a fost luat la puricat. A apărut chiar și o fiică, dintr-o relație anterioară, care, în urma testului de paternitate, s-a dovedit a fi a lui.

La nunta din iunie, nași vor fi Anamaria și Adrian Ghilă, o pereche de afaceriști bogați, stabiliți în Statele Unite ale Americii, cu o avere estimată la 65 de milioane de dolari. Adrian Ghilă are câteva spălătorii auto ecologice, iar în California deține alte investiții imobiliare. Și în România, acesta e implicat în domeniul imobiliar.

Adriana Bahmuțeanu a tocmit și lăutarii pentru nuntă, este vorba de taraful Viorel Bogățeanu.

Carmen Harra „i-a combinat” pe cei doi!

Adrian Bahmuțeanu și George Restivan au făcut, în luna iulie, anul trecut, o logodnă în biserică, după numai trei luni de relație. Povestea de dragoste dintre Adriana și american a avut-o ca pețitoare pe celebra Carmen Harra, care i-a făcut cunoștință lui George cu fosta neavstă a lui Silviu Prigoană.

„Carmen Harra ne-a făcut cunoștință, după ce eu am pus ochii pe Adriana. Am văzut-o când urmăream un live pe net de-al doamnei Carmen Harra. Mi-a venit atunci ideea să merg la București cu un pachet să-l duc. M-am oferit eu că am o treabă pe la București, dar adevărul e că eu voiam să mă bag în seamă cu Adriana! În realitate nu aveam nicio treabă!”, ne-a povestit iubitul lui Bahmu, despre începutul relației lor.

Adriana Bahmuțeanu și fostul ei soț, Silviu Prigoană, au divorțat de nu mai puțin de cinci ori. În ultimii ani, Adriana Bahmuțeanu și Prigoană au stat mai mult prin tribunale pentru custodia fiilor lor, Eduard și Maximus. George Restivan are și el, la rândul lui, un fiu care, în prezent, locuiește împreună cu el și cu Adriana.

Related posts

Încep lucrările de modernizare și reabilitare a 8 străzi din Sectorul 2 al Capitalei

econtext

Rusia stă cu ochii pe summitul NATO și cu degetul pe trăgaci

econtext

Decizie în cazul „Justițiarului de Berceni”. Ce pedeapsă a primit pentru că și-a hărțuit fosta parteneră. „Răspunde sau mă întorc la noapte”

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More