33.4 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Acuzații incredibile la adresa NATO dinspre Budapesta: „Alianța a trecut peste Linia Roșie”

Ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior din Budapesta, Péter Szijjártó, a precizat că NATO a trecut peste Linia Roșie, relatează portfolio.hu.

Oficialul din Budapesta a postat imagini pe Facebook ce vizează pachetul de sprijin de 100 de miliarde de dolari pentru Ucraina pe care Alianța intenționează să-l distribuie în următorii 5 ani.

Péter Szijjártó a declarat că pacea este din ce în ce mai departe pentru noi, europenii.

„NATO face salturi în depășirea liniilor roșii trasate anterior și, pe lângă faptul că dorește să coordoneze livrările de arme către Ucraina și antrenarea soldaților ucraineni mai îndeaproape decât înainte, acum vrea să pompeze încă 100 de miliarde de dolari în razboi”, a afirmat ministrul.

Ministrul Afacerilor Externe din Budapesta a repetat apoi poziția declarată în repetate rânduri a guvernului, potrivit căreia Budapesta face apel la negocieri și refuză să furnizeze arme Ucrainei. Péter Szijjártó a subliniat că pregătirile pentru un război nuclear sunt în desfășurare în Europa.

Related posts

Incepe reorganizarea tarii! Primul pas a fost facut, a fost modificat statutul minoritatilor

Asaftei Bogdan

Americanii se satură de război. Oamenii de rând nu mai vor ca SUA să sprijine Ucraina

econtext

Război în Israel, ziua 25. Netanyahu, în mijlocul furtunii

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix