10.2 C
București
23 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Adda a vorbit despre obsesiile ei! „sănătatea mea mintală depinde de anumite lucruri”

Adda, cunoscuta cântăreață, face dezvăluiri despre cele mai ciudate obsesii ale ei, lucruri care îi țin sănătatea mintală intactă, așa cum singură declară.

Adda povestește, în exclusivitate pentru UNICA.RO, care sunt obsesiile ei de zi cu zi și ce trebuie să facă pentru a fi, așa cum singură declară, ‘sănătoasă mintal’. Frumoasa cântăreață recunoaște că este o mamă obsedată de multe lucruri și că, atunci când are puțin timp liber, face curat în toată casă.

Adda: “Am hainele asortate în dulap, pe ținute”

Adda recunoaște că este obsedată de multe lucruri și că are mereu grijă ca în casă să fie curat și un aer fresh. De asemenea, ne spune că locuința ei este ca un templu al iubirii.

“Dar sunt obsedată de multe lucruri. De exemplu, usuc rufele pe culori, dacă nu se asortează nu pot să dorm. În casă trebuie să miroasă frumos, sunt foarte credincioasă și dau cu chestii prin casă pentru purificare. Casa mea este un templu de iubire și energie bună” declară, în exclusivitate pentru UNICA, Adda.

În anul 2016, cântăreață s-a căsătorit cu Cătălin Rizea, cu care forma un cuplu de foarte mulți ani, devenind și părinții unui băiat pe nume Alexandru. Căsătoria civilă a avut loc la Târgu Mureș și au avut parte de multe peripeții până să ajungă să spună DA. La eveniment, tatăl Addei era îmbrăcat în salopeta de muncă, ea și Cătălin – în trening, iar mama și cei trei prieteni prezenți purtau ținute elegante. Însărcinată în ziua cea mare, Adda a trecut constant de la râs la plâns, din cauza hormonilor.

“Deci, sănătatea mea mintală depinde de anumite lucruri. Să fie hainele asortate în dulap, Cătălin are toți chiloții împăturiți. Acum, că ne-am mutat în casă nouă, nu ști cât am investit din punct de vedere vizual”, a spus Adda, pentru UNICA.

“Casa trebuie neatinsă dacă am făcut eu curat”

Artista spune că este obsedată și de curățenie, așa că, atunci când are câteva ore libere, îl trimite pe soțul ei, Cătălin, afară cu Alex, și se apucă de făcut curat.

“Când am 3 ore libere mă apuc să fac curățenie. Mai citesc, mai scriu sau cânt, dar asta este activitatea de bază, curățenia. Când vin acasă Cătălin și Alex mă supăr pe ei dacă ating ceva, casa trebuie neatinsă dacă am făcut eu curat”, măturisește Adda.

Ada Alexandra Moldovan, cunoscuta publicului sunt numele de Adda, este o cântăreață și o compozitoare de muzică pop. În anul 20212 a reușit să intre în Top 100 cele mai difuzate piese din România, alături de CRBL, cu piesa ‘Petre’. Peste doi ani au urmat hit-urile ‘Iți arăt că pot’, ‘Ușor, ușor’ și ‘Fără aer’. În 2015 Adda a decis sa scoata un proiect inedit intitulat ‘Starile Addei’.

Adda, diagnosticată cu boala Lyme

După un an și jumătate de chin și diagnostic greșit, urmat de un tratament necorespunzător, Adda a aflat că suferă, de fapt, de boala Lyme, o maladie transmisă de căpușe și țânțari. Având în vedere că inflamatia și neurotoxinele au ajuns până la

Related posts

Lukașenko: Belarus nu va ezita să folosească arme nucleare dacă este atacat!

econtext

Planeta se încălzește așa de repede, încât ținta de 1,5 C ar putea fi depășită chiar și în 2024, și nu spre anul 2030, cum se credea

econtext

Ludovic Orban câştigă definitiv procesul prin care Guvernul este obligat că organizeze alegeri în localităţile fără primari

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More