5 C
București
2 decembrie 2023
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Alex Bodi, prins la mijloc, între fosta și actuala! Ema Uta și Iulia Sălăgean continuă războiul declarațiilor!

Alex Bodi pare că nu are deloc parte de liniște pe plan sentimental. După ce a oscilat între fosta soție și Bianca Drăgușanu, iar cele două au ajuns la cuțite, aruncându-și vorbe grele, acum a venit momentul ca Iulia Sălăgean să o ia în vizor pe Ema Uta. Actuala iubită a afaceristului nu s-a abținut nici ea de la declarații, iar acum și-a expus public varianta ei de adevăr, conform click.ro.

Cele două, fosta și actuala parteneră de viață a lui Alex Bodi, își aruncă reciproc replici dure. Make-up artistul vedetelor din România susține că afaceristul s-a împăcat temporar cu fosta soție doar ca să o facă geloasă, dar a regretat rapid decizia luată în urmă cu câteva luni.

Ema Uta, replici dure cu fosta soție a lui Alex Bodi

Iulia Sălăgean a afirmat că Alex Bodi a vrut să se întoarcă la ea, iar acum Ema Uta continuă războiul declarațiilor. Mai mult decât atât, mai susține că fosta soție a iubitului ei merge la acesta acasă, la Mediaș, atunci când Ema Uta lipsește, iar la sala de fitness a anunțat că facturile ei vor fi plătite integral de către Bodi.

„Acum 4 luni, când spune ea (eu n-am numărat, sincer) că eu și Alex ne-am certat, Alex i-ar fi propus să încerce să se împace pentru că știa că e singura disponibilă «rapid» cu care mă poate face «geloasă». Dar este de menționat și faptul că tot Alex, după 5 zile, i-a spus că nu poate continua cu ea, că a fost o greșeală, că a realizat că mă iubește și îmi va cere iertare.

Deja toată lumea știe că își petrece viața așteptându-l pe el, iar ce spune ea, că ar avea o relație, că nu îl mai vrea, e o modalitate de a nu pica prost în fața persoanelor care o critică pentru că nu își reface viața și nu trece peste.

Această femeie are anumite reacții care ridică semne de întrebare asupra stării ei psihice. Mi-a scris, o dată, pe Whatsapp, să îi spun «soțului ei» să ii răspundă. Așa l-a intitulat în condițiile în care ei au divorțat de ani buni.

Spune că e într-o relație, dar când merge la sală, urcă la Alex în casă, fără nicio rușine, în lipsa mea. Spune că e într-o relație și, a doua zi, permite fostului ei soț, pe care nu îl mai vrea, să îi arunce o palmă la fund, în mall”, a declarat Ema Uta, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Iulia Sălăgean i-ar fi trimis filmulețe deochiate

Ema Uta a mai susținut că fosta soție a lui Alex Bodi îi mai trimitea acestuia inclusiv filmulețe și poze sexy, deși el era deja într-o relație cu make-up artistul cu care se iubește și acum.

„Din ce am înțeles, a declarat că dacă vorbește, va provoca cel de-al Treilea Război Mondial sau ceva de genul. Să îi amintească cineva că ia pe datorie la sală și spune «plătește boss-ul», adică Alex.

Ea a fost prietenă extrem de bună cu organizatoarea cursurilor mele, cu care s-a certat ulterior. Organizatoarea aflându-se cu mine în Bahamas, a certat-o că de ce nu i-a spus că e Alex cu noi două în Bahamas. Pai dacă nu mai are nicio relație cu el, decât una «părintească», de ce o mai deranja că Alex a venit în Bahamas la mine?!

 

Contul ei de ICloud a fost conectat, în trecut, în telefonul organizatoarei, pe vremea când ele erau prietene. Și s-ar fi părut că îl cam «provoca» și incita pe Alex încă de pe atunci cu filmulețe și poze sexy, deși el era în relație cu altcineva.

O mamă serioasă, care pune importanță asupra a ce educație îi oferă copilului ei, care nu mai are nicio treabă cu fostul soț, își postează pe Tik Tok mesajul „poate îl f*t pe fostul, poate îl f*t pe al tău” ? Păi nu a susținut faptul că pe ea nu o interesează decât educația fetitei? Pai asta e educație?”, a mai spus Ema Uta.

Related posts

Radu Tudor, săgeți către Rareș Bogdan! „NU CREDEAM CA SUNT ATAT DE MULTI CRETINI”

Moise Lidia

Catinca Roman, supărată pe celebrul ei tată vitreg. Nu poate să ierte gestul lui Petre Roman

econtext

O bancă importantă din SUA salvată de intervenția altor bănci! O problemă mare pare să persiste!

Nemeșan Iulian

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More