14.8 C
București
15 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Alex Bodi și Ema Uta, din nou împreună?! Unde au fost surprinși împreună cei doi

Telenovela dintre Alex Bodi și Ema Uta este departe de a se fi terminat. Deși se credea că despărțirea lor este una definitivă și irevocabilă, cei doi fac ce fac și ajung tot împreună, conform cancan.ro.

Coincidență sau nu, seara trecută, cei doi au fost surprinși în același local. Loredana Groza a făcut show la un restaurant din centrul Capitalei. Iar, la eveniment, la ceas de seară, și-au făcut apariția și Alex Bodi cu Ema Uta. Însă, potrivit imaginilor publicate pe rețelele de socializare, cei doi au petrecut seara împreună, dar… nu au stat la aceeași masă.

Cei doi foști iubiți au fost în același local, însă nu și la aceeași masă. Mai exact, Ema Uta a fost înconjurată de prietenele ei, în timp ce afaceristul a fost alături de ”oamenii lui”. Deși în urmă cu puțin timp cei doi au confirmat că nu mai formează un cuplu, se pare că ”destinul” îi aduce împeună. Fanii, însă, se gândesc că poate fi vorba despre o posibilă împăcare, iar prezența celor doi în același local nu ar fi o simplă coincidență.

Alex Bodi vrea să-și facă ordine în viața sentimentală

După relația cu năbădăi pe care a avut-o cu Ema Uta, Alex vrea să ia o pauză de la tot ceea ce înseamnă relații și implicări sentimentale. Alex Bodi a pus relațiile amoroase pe ”pauză”, cel puțin pentru o perioadă. Afaceristul își dorește liniște și un timp de răgazm motiv pentru care a decis să nu se mai implice în nicio relație.

„La mine au fost și antecedentele că săream dintr-o relație în alta. Dar, acum, din respect pentru ce a fost și așa…chiar nu mai îmi doresc momentan nicio relație. Am lăsat lucrurile să fie clare între noi, atât eu, cât și Ema. Nu vreau să apară speculații sau să mă implic în alte discuții sau să zic așa, alte bârfe’”, a mai completat afaceristul.

Related posts

Marcel Ciolacu vrea neapărat creșteri de pensii. Reforma fiscală, în anii viitori

econtext

Cum arată calculele politice înainte de alegerile pentru Parlamentul European

econtext

Suma maximă de bani care poate fi păstrată în „casă” de la 1 noiembrie 2023. Care români sunt vizaţi

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More