16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Alla Pugaciova, suplă şi tonică. Parcă are 20 de ani

Interpreta Alla Pugaciova, primadonna estradei ruse, pare să nu fie afectată de vârstă. Aceasta a apărut într-o nouă fotografie, în care îşi etalează picioarele suple.

Interpreta Alla Pugaciova a apărut într-o nouă poză. Primadonna a apărut într-un mod stilat. Celebritatea în vârstă de 74 de ani a purtat blugi skinny, un maiou alb și o cămașă în carouri cu flori brodate.

Alla Pugaciova a completat vestimentaţia cu adidași de culoare deschisă, care să se asorteze cu cămașa. Dintre accesorii, Pugaciova a ales o geantă neagră de umăr, ochelari de soare, mai multe brățări și inele.

Este de remarcat faptul că în fotografie primadonna a pozat pe un scaun. A aruncat un picior peste celălalt și le-a pus ușor înainte. Astfel iese în evidenţă că artista se menține în formă, în pofida vârstei din pașaport.

Alla Pugaciova

În imagine apare şi soţul interpretei, Maxim Galkin. Artistul este îmbrăcat puțin mai simplu. Acesta poartă blugi, un tricou albastru și o jachetă de vânt. În fotografie apare şi prietena de familie, interpreta Laima Vaikule. Cântăreaţa zâmbeşte măgulitor în faţa camerei.

De ce a părăsit ţara interpreta Alla Pugaciova

După ce aproape că a dispărut din viaţa publică, urmându-l în Israel pe soţul ei, comediantul Maxim Galkin, declarat în Rusia agent străin pentru că a criticat invazia din Ucraina, celebra cântăreață Alla Pugaciova a apărut, în public vara trecută la Jurmala.

Interpreta Alla Pugaciova, şi-a uimit şi atunci fanii. Interpreta a apărut la Iurmala îmbrăcată în pantaloni scurţi şi într-un sacou stilat, lăsându-și la vedere picioarele suple.

Interpreta Alla Pugaciova, învinuită în Rusia

În Federația Rusă Alla Pugaciova a fost dată în judecată. Primadonna, potrivit presei ruse, ar avea datorii la facturi. Se presupune că artista nu a plătit toate facturile la gaz pentru proprietatea ei „secretă”. Este vorba despre un teren din regiunea Moscovei, a cărui suprafață este de 1,2 mii de metri pătrați. Alla Pugaciova a acumulat o datorie de aproximativ 15 mii de ruble, echivalentul a 143 de euro.

Putinistul Kirkorov continuă să o aprecieze pe fosta soţie

Până la căsătoria cu Galkin, cântăreața a fost căsătorită cu interpretul preferat al lui Vladimir Putin, Filip Kirkorov.

Luna trecută, Kirkorov a vorbit tăios, într-o conferinţă de presă, despre comediantul și soțul fostei sale soții. Fiind întrebat despre Maxim Galkn, care condamnă războiul din Ucraina, Kirkorov a scuipat. „Ultimul lucru din această viață care mă interesează este Maxim Galkin și statutul lui. Mă interesează statutul meu, numele meu. Și ceea ce fac în această țară. Și tot ceea ce face sau spune Maxim Galkin acolo mă interesează cel mai puțin în această viață”, a spus Kirkorov.

Referindu-se la fosta sa soţie, interpretul a spus că este o legendă şi că nu a mai comunicat cu ea de mult timp.

Related posts

Trezoreria americană spune că Turcia joacă un rol „proeminent” în finanțarea Hamas

econtext

Razboiul sexelor: Femei vs. barbati! Vezi judetele cu mai multe/putine femei in somaj. Harta somajului feminin

Asaftei Bogdan

ALIMENTELE in Romania, cu 30% mai ieftine decat in UE. SALARIUL, de 4-5 ori mai mic! VEZI cat costa mancarea, dar si cat e salariul in toate statele din UE

Asaftei Bogdan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix