19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Am aflat prețul inelului de logodnă primit de Inna! E o avere!

Inna a primit un inel de logodnă impresionant din partea iubitului ei, Deliric. Bijuteria impresionantă are o valoare pe măsură, costul ei fiind în jur de 100.000 de euro. Momentul cel mare s-a petrecut cu doar câteva zile înainte de Revelion, pe insula Gozo. Ulterior, cântăreața s-a mândrit cu inelul ei pe rețelele de socializare.

Inna și Deliric formează de ceva vreme unul dintre cele mai cool cupluri din showbiz. Amândoi sunt niște artiști de succes, iar asta i-a făcut să aibă o relație puternică, pentru că știu ce sacrificii sunt necesare pentru a atinge cele mai înalte culmi în acest domeniu, dar și ce presupune să ai și un partener de viață în timp ce te împarți între viața personală și cea profesională.

Inelul de logodnă primit de Inna valorează 100.000 de euro
Anul trecut a fost unul dificil și dureros pentru îndrăgita artistă. Bunica ei, pe care o iubea enorm, s-a stins din viață. Deliric i-a fost alături în cele mai grele momente, iar înainte de trecerea în noul an, a decis să o ceară în căsătorie. Inna a fost complet luată prin surprindere, dar a acceptat fără să ezite. Inelul este cu adevărat special și unic, iar briliantul bijuteriei este foarte rar. Rapperul l-a comandat tocmai din Irlanda, special pentru iubita lui.

Ce gest romantic face Deliric în fiecare dimineață

Deși sunt amândoi niște artiști cu un program extrem de ocupat, au grijă să își mențină obiceiurile sănătoase. Deliric își răsfață iubita și îi pregătește adesea micul dejun dimineața.

,,Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.”, a spus Inna în trecut, potrivit Viva.ro.

Related posts

Spania preia, la 1 iulie, preşedinţia rotativă a Uniunii Europene

econtext

Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm

econtext

Primăria Sectorului 3 a lansat platforma online de programări pentru plimbările cu vaporașul pe lacul Titan

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More