6.8 C
București
29 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Andi Moisescu a făcut topul femeilor din România! N-o să-ți vină să crezi ce nume surprinzătoare apar, dar și ce vedete lipsesc!

Andi Moisescu a făcut topul celor mai tari femei din România! Prezentatorul TV a omis-o din top tocmai pe soția lui, Olivia Steer, conform ciao.ro.

Andi Moisescu a mărturisit că le apreciază foarte mult pe cele care au succes în carieră, mai ales pe colegele sale de breaslă. El a ales ca Andra să fie câștigătoarea trofeului de „cea mai tare femeie din România”. Mai mult, omul de televiziune și-a omis soția, pe Olivia Steer, deși împart o viață de 17 ani împreună.

Andi Moisescu, topul celor mai tari femei din România!

„Femeile pe care le apreciez sunt femeile de carieră. Cred că o să pierd la capitolul ăsta de data aceasta. O să încep să îți spun tot felul de lucruri, de banalități, pe care lumea le știe, o să încep să nominalizez colegele mele de televiziune și așa mai departe. Lucru care este evident!”, a declarat Andi Moisescu, confotm Click!.

„Colegele mele sunt în top trei, chiar dacă sunt mai mult de trei. Pun mai multe pe același loc ca să încapă toate. Eu nu pot să spun acum că o să îi ia cineva locul Andrei, Andra o să fie tot timpul pe primul loc”, a încheiat prezentatorul TV, potrivit sursei citate.

Andi Moisescu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai grea perioadă din viața lui

Andi Moisescu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai grea perioadă din viața lui. Vedeta Pro TV ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cum a ajuns să lucreze la radio, și mai târziu în televiziune. După ce a terminat facultatea, Andi a vândut ziare la metrou, la Piața Romană. Câștiga bine, după cum ne-a declarat, însă își dorea altceva….

Andi Moisescu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai grea perioadă din viața lui

Andi Moisescu ne-a povestit cum a început cariera lui în televiziune, dar și multe secrete despre el. Andi Moisescu a vorbit atât despre căsnicia cu Olivia, cât și despre ce “slăbiciuni” are atunci când merge la cumpărături, spre exemplu.

Andi Moisescu: Ooo, frumos cred. Sau, mă rog, frumos îmi aduc eu aminte, că eu îmi aduc aminte de momentele plăcute. Alea mai puțin plăcute, adică mai dificile, încerc să le trag deoparte. Deși au avut și alea farmecul lor, să știi.

A început frumos, printr-un telefon în care am fost invitat să dau o probă pentru “Ora 7, bună dimineața”, era practic cred că a 5-a probă pe care o dădeam pentru Pro TV, mă rog, pentru televiziune, pentru că înainte se chema “Canal 31”, când am dat prima probă. Și acum a fost pentru prima oară când am și cedat. Pentru că la invitațiile anterioare am zis că n-are rost să vin să fac ceva ce nu cred că mi se potrivește. Și atunci a fost un moment, habar n-am, de descătușare emoțională…

În ce a constat proba?

Cred că tocmai terminasem facultatea, dispăruse un stres destul de puternic în viață, pentru că Facultatea de Matematică nu e chiar atât de ușoară precum pare din afară. Și ultimii doi ani erau din ce în ce mai dificili pentru mine, prin prisma faptului că aveam și foarte mult de muncă.

Related posts

Numeroase nereguli descoperite de comisarii ANPC la Taverna Racilor din Herăstrău. S-a propus închiderea ei pentru 12 luni

econtext

O nouă dronă rusească a căzut pe teritoriul României. A format un crater de 1,5 metri

econtext

Temperaturi de 39-40 de grade, joi, 13 iulie, în 12 orașe mari din țară

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More