30.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Andreea Marin revine la TV! La ce televiziune va merge Zâna Surprizelor

Fosta „zână” a Surprizelor de la TVR, Andreea Marin revine pe micul ecran, la doi ani de la ultima sa emisiune ”Nu există nu se poate!”, de la TVR 2. Populara vedetă TV a lăsat să se înțeleagă că vrea să revină pe micile ecrane și chiar are un proiect pentru această toamnă.

Dispărută din prim-plan de ceva timp, Andreea Marin e hotărâtă să revină. Fosta „zână” duce dorul televiziunii, ultima ediție a emisiunii sale, ”Nu există nu se poate!”, fiind difuzată de TVR 2, postul tv care i-a găzduit producția, în urmă cu doi ani.

Andreea Marin se pregăteşte pentru un nou proiect în televiziune

Întrebată dacă există posibilitatea ca, din această toamnă, odată cu lansarea grilelor de programe tv, să revină pe micul ecran, vedeta TV a dat câteva indicii, despre noul proiect, fără a menționa însă și postul de televiziune cu care va colabora.

„Nu o emisiune permanentă, sincer nu e momentul pentru asta, fiind foarte prinsă cu propriul business, dar ne vedem în deschiderea unei emisiuni noi, la una dintre marile televiziuni, detalii la momentul potrivit”, a spus Andreea Marin pentru Playtech.

Fiica sa, Violeta, a obţinut o bursă în Statele Unite

Andreea Marin e tare mândră de fiica sa, pe care recent a însoțit-o în America, unde Violeta a obținut o bursă.

”Pentru prima dată în viață, datorită Violetei, am ajuns într-un colț de lume neașteptat, în care nu m-aș fi gândit să merg prea curând, cu siguranță. Nu știam mai nimic despre San Diego, deși ani la rând fusesem în California, la nici două ore distanță, la Los Angeles, pe vremea când eram corespondent al știrilor naționale la premiile Oscar.

Și am descoperit astfel un colț de lume, cu adevărat special, altfel decât America pe care o știam sau bănuiam – un loc în care m-aș întoarce mereu, fără ezitare.

Dar, mai important decât atât, acum știu că fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins, și a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România, anul acesta, spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare inspirațională la Global Youth Leadership Summit, din San Diego, experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri binecunoscuți la nivel mondial.

Ne e teamă că nu se vor descurca fără noi, dar pentru copiii acestui secol nu mai există granițe, când unitatea de măsură care contează e capacitatea minții lor. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr, la început de drum, îi dă aripi către viitor.

Aproape că n-ar fi avut nevoie de însoțitori până în campusul universității, unde am lăsat-o să se descurce singură, dar cu siguranță eu am avut nevoie să-i fiu în preajmă, nu m-am desprins ușor. Să fim cu toții sănătoși, să ne vedem copiii mergând pe drumul lor, spre liniștea inimii noastre! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Andreea Marin, pe Facebook.

Related posts

Tancurile Leopard-2, în picaj, după eşecul din Ucraina. Discuțiile italo-franco-germane se prăbușesc

econtext

Peste 200 de morți în atentatul din Iran. Teheranul jură răzbunare. Ce armată pregătește

econtext

Al Treilea Război Mondial?! Anunțul a venit direct de la Moscova

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix