33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

ANM. Vremea până la final de noiembrie: Toamna continuă cu temperaturi de vară, dar vin ploile

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 30 octombrie – 27 noiembrie. Potrivit specialiștilor, temperaturile se vor menține peste cele specifice pe tot parcursul perioadei, iar ploile vor acapara cea mai mare parte a țării din a doua săptămână.

Săptămâna 30.10.2023 – 06.11.2023

ANM, Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, deficitar în sudul și sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Săptămâna 13.11.2023 – 20.11.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 20.11.2023 – 27.11.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara.

Regimul pluviometric va fi excedentar în sudul, estul și local în centrul țării, în timp ce în restul teritoriului cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această perioadă.

Related posts

Centralele de apartament vor fi interzise definitiv! Ordinul venit direct de la UE

econtext

TOPUL PRIMARILOR REALESI! Cati primari au fost realesi, dar si cati pierdeau daca erau doua tururi de scrutin. Boc, Stefan, Lungu si Scripcaru au pierdut peste 25% din voturi in patru ani!

Asaftei Bogdan

Ateliere de Recreație Științifică pentru copii, la Muzeul Antipa, până la începutul lunii decembrie

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix