23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Anunț dureros despre Codrin Ştefănescu! E grav bolnav: Mă lupt pentru viața mea

Politicianul Codrin Ştefănescu, în vârstă de 54 de ani, a fost diagnosticat cu o boală teribilă: cancer. Acesta s-a retras pentru o perioadă de pe scena politică pentru a se lupta cu această maladie.

Codrin Ştefănescu încă luptă împotriva cancerului

Codrin Ştefănescu continuă să lupte pentru viața sa după ce a fost diagnosticat în urmă cu circa șapte luni. Fostul politician evită nu dorește să precizeze dacă are sau nu nevoie de operație, însă a admis că are nevoie de o perioadă de repaos.

„Mă lupt încă pentru viața mea! O fac la propriu, cu un dușman invizibil și foarte crunt. Chiar parșiv, deseori! Nu degeaba 97,5% dintre cei ce se luptă cu această boală pierd bătălia!

Eu prefer să încerc să ia exemplul Monicăi Pop care a trecut prin numai puțin de cinci operații în lupta sa cu această maladie teribilă! Adică să încerc să fac parte din acel procent foarte mic de învingători”, a declarat Codrin Ștefănescu, citat de Cancan.

La cei 54 de ani ai săi, cunoscutul om politic mai găsește încă puterea de a face haz de necaz, afirmând că actuala sa „luptă” nu se poate compara cu nimic altceva din ceea ce a întâlnit de-a lungul vieții în sfera politică, în ultimele ceva mai mult de două decenii.

Codrin Ştefănescu face dezvăluiri teribile după diagnostic

„În mediul meu de amici, patru persoane s-au luptat cu aşa ceva. Niciunul nu a revenit în viaţă acasă. Voi lupta până la capăt, în felul meu, cu Doamna cu Coasa!”, a mărturisit acesta.

„Nu le doresc nici măcar dușmanilor mei să treacă prin ce am trecut eu în aceste luni din 2023. Îi rog pe toți să mă creadă că nu exagerez. Chiar și pe cei mai sceptici, fiindcă atunci când îți pierzi starea propice de sănătate, vezi cu totul altfel viața. Și spun asta în condițiile în care lumea știe că evit să ofer amănunte despre boala mea sau despre evoluția acesteia.

Am avut însă în ultimele luni de mai multe ori senzația că văd sau că simt o prezență înfiorătoare, o prezență feminină cu gluga trasă pe față și cu o coasă în mână. E înfiorător, vă spun cu toată sinceritatea. Au existat momente în care efectiv am crezut că voi avea o asemenea întâlnire finală, cu doamna cu coasa”, afirmă el.

Codrin Ştefanescu s-a retras din viața politică încă din ianuarie, timp în care a slăbit 13 kg, dar refuză operaţia. După cinci perioade petrecute într-o clinică de specialitate din Elveția a a înțeles că se va confrunta cu boala mai mult timp decât estimase.

„Sunt genul de om care nu se dă bătut, care se luptă pentru crezul său până la ultima picătură de sânge. Nu știu care va fi verdictul final, dar mă voi lupta până la final!”

În primăvară, Codrin Ștefănescu invoca posibilitatea de a fi supus curând unei intervenții chirurgicale la microscop, dar se pare că acesta încearcă încă să se vindece cu ajutorul unor tratamente cu medicamente foarte puternice, dar și naturiste.

„Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare”, a scris Ștefănescu pe Facebook, la momentul retragerii temporare din politică

Related posts

România cumpără tancuri obuziere autopropulsate K-9 din Coreea de Sud. Cea mai mare achiziție din ultimii 7 ani

econtext

Sondaj de opinie. Cei mai mulţi bucureşteni merg în continuare pe mâna lui Nicuşor Dan. Luptă strânsă între Gabriela Firea şi Cristian Popescu Piedone

econtext

Prognoza meteo pentru Crăciun 2023. Regiunile care vor fi acoperite de zăpadă

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix