19.8 C
București
13 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Aparatul cu care Dorian Popa face vlogg-uri, de vânzare într-un amanet! Se vinde cu…

Aparatul de filmat al lui Dorian Popa se vinde! Un GoPro Hero 8 a fost postat pe un website de vânzări în piața online, iar acesta i-a aparținut vloggerului-antreprenor din Domnești. Mai mult decât atât, dispozitivul are și semnătura lui Dorian! Aparatul foto + video este pus la vânzare de către o firmă de amanet, cu un preț de 1.500 de lei. Iar totul după ce a fost cedat de Dorian Popa. Banii încasați vor merge către o fundație. CANCAN.RO are toate detaliile!

Dorian Popa și-a cedat GoPro-ul Hero 8 către o firmă de amanet din Iași, iar totul pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin financiar. Aparatul de fotografiat și filmat a fost chiar și semnat de vloggerul-antreprenor din Domnești și are un preț de achiziție care se ridică la suma de 1.500 de lei.

Cei care au postat aparatul pe website-ul de vânzări în piața online, au oferit o descriere largă a dispozitivului, menționând faptul că aparatul oferă o calitate excepțională a imaginii și o gamă largă de caracteristici pentru a captura cele mai spectaculoase momente.

Practic, Dorian Popa rămâne fără aparatul care-l ajuta să surprindă cele mai bune imagini ale mașinilor sale, urcate, ulterior, pe vlogguri. Dar… cu siguranță vloggerul n-a ieșit în pierdere. Pentru că acum are un alt GoPro, mai nou, care îl va ajuta să-și filmeze și fotografieze noua „bijuterie” pe patru roți.

Vloggerul și-a luat GoPro nou pentru Lamborgini-ul său

Dorian Popa se află acum în Italia, mai exact în Bologna, la „fabrica mamă” Lamborghini, pentru dezvelirea oficială a Huracan-ului Spyder, noua lui achiziție în materie de autoturisme.

Dar oricum… mai durează până se va bucura de ea pe străzile din Domnești, însă vloggerul nu prea mai are răbdare.

Totuși, va trebui să mai aștepte în jur de 10-14 zile până când mașina va ajunge la noi în țară. Acest lucru l-a dezvăluit la sfârșitul anului 2022, într-un interviu acordat în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

„Am forțat-o cu garajul ăla continuu, am băgat banii continuu în garaj ca să nu mă mai gândesc cât mai e până vine mașina.

Pe 17 ianuarie sunt în Bologna, la fabrica mamă, am promisiunea de la Lamborghini că pot să filmez un vlog de pe acolo, am obținut un acord de filmare.

Și de pe 17, când o să tragem satinul ăla de pe ea în Italia, până când ajunge în România, cât să fie, 10 zile, două săptămâni?! Până la început de februarie ar trebui să ajungă lejer”, a spus Dorian Popa, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Related posts

Prognoza meteo, 9 iulie. Surprize plăcute anunțate de ANM, vremea va fi perfectă

econtext

Prognoza meteo, actualizată. Ce ne așteaptă în următoarele zile

econtext

Anchetă DNA în cazul licitației de 27 de milioane de euro de la Sectorul 3. În afacere ar fi implicați oameni din anturajul Sorinei Docuz, apropiata lui Ciolacu

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More