6.9 C
București
2 decembrie 2023
econtext.ro
ACTUAL

ASPA organizează un nou târg de adopții cu câini și pisici în cadrul Festivalului RiseUp Student Fest

Bucureștenii sunt încurajați să facă un gest caritabil adoptând câini sau pisici de la târgul desfășurat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA). Evenimentul va avea loc în cadrul Festivalului RiseUp Student Fest, în acest weekend, în Campusul Politehnicii București. La acest târg, organizat de ASPA, locuitorii din București vor avea oportunitatea de a adopta atât câini, cât și pisici. Evenimentul se va desfășura în zilele de 30 septembrie și 1 octombrie.

„Adopția este o faptă MINUNATĂ care schimbă viața unui animal. La târg vor fi prezenți căței din centrele ASPA și pisici de la Asociația TNR Capturare Sterilizare Eliberare și de la Asociația Nobody Dogs”.

Voluntarii PROEDUS sunt cei care vor contribui la buna desfășurare a acestui eveniment, iar sponsorii campaniei au pregătit o serie de surprize delicioase și utile pentru cei care adoptă animale și pentru animalele adoptate. Acestea includ:

  • Un voucher de reducere pentru un sac de hrană uscată, hrană umedă, o jucărie și un bol de la MAXI PET România.
  • Recompense oferite de Pedigree Romania.
  • Ședințe gratuite de cosmetică canină oferite de Zen Pet Club.
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar.
  • O pungă de cafea boabe, un pahar reutilizabil din plastic și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks Romania.
  • Un voucher în valoare de 100 de lei, pe care adoptatorii îl pot utiliza pentru achiziționarea unei pături, a unei pernuțe sau pentru a cumpăra un culcuș pentru cățeii adoptați de la Tashenka Comfort Zone – Love is spoken here.

Festivalul RiseUP STUDENT FEST by MachineMan va avea loc în centrul Bucureștiului, mai precis în Campusul Politehnicii București, unde muzica și distracția se vor îmbina cu actele caritabile.

Târgul de adopții deschide porțile pentru vizitatori între orele 10:00 și 18:00 și este deschis publicului larg. Intrarea este gratuită, iar adopțiile de animale sunt, de asemenea, gratuite. De asemenea, biletele pentru zborul liber cu balon cu aer cald și pentru bungee jumping pot fi achiziționate online.

Related posts

Harta infractionalitatii! Unde este cel mai nesigur de trait in Romania. Topul judetelor dupa numarul infractiunilor

Asaftei Bogdan

Șanse ZERO pentru România la Schengen. Candidatul anti-UE și anti-migrație, victorie în Olanda

econtext

George Simion, citat la Direcția Generală Anticorupție. Ce spune DGA cu privire la citație

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More