30.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Astăzi, 15 iunie 2023, de la ora 18.00, bucureștenii din Sectorul 2 sunt așteptați la o discuție cu Radu Mihaiu despre problemele sectorului

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, le-a făcut o invitație cetățenilor la o întâlnire în care se vor discuta problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi. El a anunțat că dialogul va avea loc joi, 15 iunie 2023. Indiferent în ce sector al Bucureștiului te-ai duce și ai întreba, locuitorii îți vor spune că există numeroase probleme pe care administrația ar trebui să le rezolve.

Fie că este vorba de trotuare neasfaltate, lipsa locurilor de parcare, absența parcurilor sau blocurile care nu au fost reabilitate termic, nu există niciun sector fără defecte. Pentru a afla care sunt situațiile care îi îngrijorează cel mai mult pe bucureștenii din Sectorul 2, Radu Mihaiu a organizat o nouă întâlnire cu aceștia.

Dialogul între primar și cetățeni va avea loc joi, 15 iunie 2023, la ora 18:00, în Parcul Circului. La această întâlnire sunt așteptate persoanele interesate de problemele zonei respective.

Primăria Sectorului 2 a transmis:

Oamenii sunt așteptați pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă locuitorii Sectorului 2 din această zonă, dar și pentru a identifica împreună soluțiile ce trebuie implementate.

Primăria Sectorului 2 a transmis o listă cu temele care urmează să fie dezbătute în cadrul întâlnirii ce va avea loc mâine în Parcul Circului. Astfel, bucureștenii sunt invitați să discute următoarele subiecte:

  1. Reparații trotuare în zona Lacului Tei.
  2. Sistematizarea (reorganizarea) cartierului.
  3. Modernizarea străzilor.

Astfel de discuții au fost organizate și în trecut, în diferite zone din Sectorul 2.

Administrația publică le-a transmis cetățenilor că există loc de îmbunătățire în Sectorul 2 și că dorește ca obiectivele pentru viitor să fie stabilite împreună cu ajutorul lor.

Related posts

Noi probleme pentru Guvern. Grevă și în Sănătate! Sindicaliștii vor noi măriri de salarii

econtext

Cazul dronelor ruseşti | Ce trebuie să ştie populaţia de la graniţa cu Ucraina (VIDEO INTERVIU)

econtext

Clipe grele pentru Pavel Bartoș în timpul Revoluției: ”Mi-a țâșnit sângele, am verificat dacă mai am toți dinții”

Popescu Dan Cristian

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix