16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Atac armat mortal la Stockholm. Un adolescent de 15 și-a pierdut viața

Un adolescent de 15 ani a fost ucis şi trei persoane au fost rănite în urma unui atac armat cu arme de foc în plină zi sâmbătă, la Stockholm, a declarat poliţia, adăugând că circumstanţele urmează să fie clarificate

La o oră după incidentul unui atac armat, doi bărbaţi au fost arestaţi în urma unei urmăriri în sudul capitalei Suediei, potrivit poliţiei.

Informată despre împuşcături în apropierea unei pieţe din sudul oraşului, la scurt timp după ora 18:00 (16:00 GMT), poliţia a descoperit la faţa locului două persoane cu răni cauzate de arme de foc. Alte două persoane erau în apropiere, dintre care una a cedat din cauza rănilor. Cei trei răniţi au fost transportaţi la spital, transmite AFP, citat de Agerpres.

„Persoana care a murit pe loc in  este un băiat de 15 ani”, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliţiei din Stockholm, Towe Hagg, adăugând că circumstanţele incidentului nu au fost elucidate.

Cele trei persoane rănite sunt un băiat de 15 ani şi un bărbat de 45 şi o femeie de 65 de ani, conform poliţiei.

Vineri, trei persoane au fost împuşcate şi rănite în incidente separate în zona Stockholm.

Și anul trecut au avut loc atacuri armate în Suedia

În ultimii ani, Suedia s-a străduit să stăpânească un val de incidente cu arme de foc şi atentate cu bombă puse pe seama bandelor care îşi reglează conturile din cauza traficului de droguri.

În Suedia s-au înregistrat 391 de incidente cu arme de foc în 2022, dintre care 62 fatale, faţă de 45 în 2021.

Incidentul de ieri nu este primul de acest fel, în Suedia.Un incident armat a avut loc și anul trecut, într-un centru comercial din oraşul Malmö, situat în sudul Suediei, anunţă serviciile de securitate suedeze, precizând că autorul atacului a fost reţinut.

Un individ a deschis focul în Centrul comercial Emporia, în centrul oraşului Malmö. Conform martorilor, au fost trase aproximativ 20 de focuri de armă. Potrivit anchetatorilor care au cercetat atacul armat provocat, în anul 2022, la Malmo, la mijloc a fost vorba de o reglare de conturi între infractorii din lumea stupefiantelor.

Related posts

Scandal între Zelenski și Scholz pe rachetele Taurus

econtext

China gâfâie din puct de vedere economic. Investițiile străine scad până la cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani

econtext

Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix