33.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Atac cu rachete rusești asupra blocurilor civile din Kiev. 45 de răniți printre care și copii

Atac cu rachete rusești asupra blocurilor civile din Kiev. 34 de răniți printre care și copii. Un atac rusesc cu rachete a vizat Kievul miercuri dimineaţa, rănind zeci de persoane, potrivit primarului capitalei Ucrainei

Miercuri dimineața, Capitala Ucrainei a fost vizată de un nou atac rusesc cu rachete asupra infrastructurii civile. Au fost raportate mai multe explozii, iar sirenele antiaeriene au sunat continuu avertizând populația să se adăpostească de un atac aerian.

Atac cu rachete rusești asupra blocurilor civile din Kiev. 34 de răniți printre care și copii

„În cartierul Dniprovski al capitalei sunt 45 de răniţi. 18 dintre ei au fost internaţi, inclusiv doi copii. 27 au primit asistenţă medicală la faţa locului”, a scris primarul Kievului, Vitali Kliciko pe reţelele de socializare, citând serviciile de salvare.

Potrivit acestuia,”în urma atacului nocturn cu rachete al inamicului asupra cartierului Dniprovski al capitalei, un bloc de apartamente a fost avariat”.

Aproximativ 15 locuitori au fost evacuaţi şi un spital de pediatrie a suferit daune.

Administraţia militară de la Kiev a raportat că resturi de la distrugerea „ţintelor aeriene inamice” au căzut pe cartierele Desnianski şi Dniprovski, o parte a oraşului în care s-a declanşat un incendiu, potrivit aceleiaşi surse.

Rețeaua de alimentare cu apă a fost avariată în districtul Dnipro din cauza căderii resturilor de rachete pe carosabil. Echipele de urgență lucrează la fața locului pentru a repara rapid pagubele.

Acesta este al doilea atac asupra Kievului în decurs de o săptămână. Luni, opt rachete ruseşti au fost doborâte de apărarea antiaeriană ucraineană, potrivit Kievului. Patru persoane au fost tratate de serviciile de urgenţă.

Related posts

Momentul în care un sistem de rachete sol-aer al Ucrainei distruge o dronă rusească. E scrum

econtext

Boris Johnson, tată pentru a opta oară la 59 de ani. Ce mesaj a transmis soția sa (FOTO)

econtext

„Spartanii” Ucrainei povestesc cum au decurs luptele din sud: „Am avansat centimetru cu centimetru”

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix