19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Atac masiv cu drone asupra Ucrainei: 30 de dispozitive iraniene au fost doborâte de armată

Atac masiv cu drone asupra Ucrainei: 30 de dispozitive iraniene au fost doborâte de armată!

Forţele aeriene ucrainene au anunţat că au respins un nou atac rusesc cu drone în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, doborând 30 din cele 31 de dispozitive explozive lansate în mai multe regiuni ale ţării.

„În atac au fost folosite în total 31 de drone Shahed-136/131, pe care ocupanţii le-au lansat în diferite regiuni ale Ucrainei”, au anunţat forţele aeriene ucrainene într-un comunicat.

Atac masiv cu drone asupra Ucrainei: 30 de dispozitive iraniene au fost doborâte de armată

Atacul a vizat capitala Kiev, regiunea Herson din sudul ţării şi Hmelnîţkîi din vest, toate vizate cu regularitate de Rusia.

La rândul lor, autorităţile ruse au raportat moartea unei persoane în urma bombardamentelor ucrainene lansate în cursul nopţii asupra zonei ocupate a regiunii Herson.

Guvernatorul regiunii ruse Belgorod, Viaceslav Gladkov, a raportat 41 de lovituri ucrainene în ultimele 24 de ore asupra acestui teritoriu situat de la graniţa cu Ucraina şi vizat cu regularitate de armata Kievului.

Vineri seara, armata rusă anunţase că a respins un atac cu 26 de drone ucrainene în interval de două ore deasupra peninsulei anexate Crimeea. Cu câteva ore mai devreme, regiunea rusă Kursk a fost vizată de şase drone ucrainene.

Related posts

Ultima ofertă „pașnică” a Chinei de a captura Taiwanul. Armata a înconjurat, deja, insula

econtext

Avioane Gripen ale Suediei opresc un bombardier supersonic al Rusiei. De ce e fără precedent?

econtext

Soldatul rus supraviețuiește doar patru luni și jumătate. Pe frontul din Ucraina se moare rapid

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix