21.2 C
București
30 septembrie 2023
econtext.ro
ACTUAL

Atenție! Bucureștenii își pot achiziționa abonamente lunare sau anuale de zi în Sectorul 3, pentru locurile de parcare nenominale

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a făcut public pe pagina sa de Facebook că, începând cu data de 15 septembrie 2023, cetățenii din București pot achiziționa abonamente lunare sau anuale pentru parcarea de zi în sectorul său.

Aceste abonamente sunt valabile în intervalul orar 08:00 – 18:00 și pot fi cumpărate exclusiv pentru locurile de parcare care nu sunt nominalizate.

Începând de astăzi, 15 septembrie, conducătorii auto au posibilitatea de a achiziționa abonamente lunare sau anuale pentru parcările nenominale din Sectorul 3, abonamente valabile în intervalul orar 8:00-18:00, de luni până duminică.
Această nouă facilitate este parte a eforturilor noastre continue de a îmbunătăți serviciile oferite cetățenilor și de a eficientiza gestionarea parcărilor din Sectorul 3.

De asemenea, acest serviciu este disponibil atât pentru rezidenții Sectorului 3, cât și pentru cei care locuiesc în afara acestuia, însă taxele diferă după cum urmează:

  1. Persoanele fizice sau juridice cu adresa de domiciliu, reședință, sediu social sau punct de lucru în Sectorul 3 vor plăti 50 de lei, TVA inclus, pentru abonamentul lunar, și 500 de lei, TVA inclus, pentru abonamentul anual.
  2. Persoanele fizice sau juridice fără adresa de domiciliu, reședință, sediu social sau punct de lucru în Sectorul 3 vor achita 100 de lei, TVA inclus, pentru abonamentul lunar, și 1000 de lei, TVA inclus, pentru abonamentul anual.

Abonamentele pot fi achiziționate prin intermediul aplicației mobile.

Acest tip de abonament NU modifică regimul autorizațiilor de reședință pentru locurile nominale, respectiv nenominale. Pentru locurile de reședință avem în continuare platforma GIS- Sistemul Informatic de gestionare a parcărilor din Sectorul 3- unde cei cu domiciliul la o anumită adresă pot aplica pentru autorizație de parcare de reședință la respectiva adresă, a declarat Robert Negoiță.

De asemenea, primarul a subliniat că deținătorii de autorizații de parcare pentru locuințe nenominale pot beneficia de parcare gratuită non-stop în zona corespunzătoare domiciliului lor, precum și în alte zone, în timpul zilei, pe spațiile marcate cu galben, între orele 08:00 și 18:00.

Related posts

În acest weekend, centrul Bucureștiului va fi luat cu asalt de „Noaptea Dansului”

econtext

Semnal de alarmă dat de fermierii români! „aceste solicitări sunt imperios necesare”

Vlad-Tătaru Andreea

Se lucrează intens! Zeci de treceri de pietoni din Sectorul 6 vor fi marcate până la începutul noului an școlar

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More