10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Atenție! Începând de astăzi, 20 septembrie 2023, nu vor mai putea fi parcate mașini pe latura sudică a Parcului Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6 informează bucureștenii că începând de astăzi, 20 septembrie 2023, nu vor mai fi permise parcări de mașini pe latura sudică a Parcului Drumul Taberei. Din miercuri, se va demara proiectul de modernizare și reamenajare a trotuarului și a zonelor verzi din această zonă.

Lucrările vor viza tronsonul situat între Strada Brașov și Strada Topolovăț, iar autoritățile locale solicită colaborarea șoferilor pentru a-și muta vehiculele:

Merită sacrificiul, noul spațiu va fi complet schimbat! Zonele de relaxare și spațiile verzi vor predomina. Va fi o plăcere să petrecem acolo timpul liber!

Polițiștii locali din Sectorul 6 au plasat notificări pe parbrizele mașinilor care erau parcate în acea zonă.

Este vorba despre câteva sute de vehicule staționate atât pe trotuar, cât și pe partea carosabilă.

În situația în care șoferii nu respectă notificările emise de primărie și de polițiști, vehiculele lor vor fi ridicate.

Pe lângă modernizarea efectivă a trotuarului și a zonelor verzi din zona în care se desfășoară lucrările, autoritățile locale au în plan să dezvolte și o zonă de promenadă. Totodată, vor fi amenajate și locuri de parcare în spic. Ciprian Ciucu a declarat:

Trotuarul va fi iar trotuar și, mai mult, va fi organizat pentru a avea o frumoasă promenadă, care se va alătura astfel Parcului. Este o zonă intens umblată de pietoni, și este păcat să rămână în halul acesta. În primăvară vom avea încă o frumoasă zonă de promenadă în Sectorul 6.

Conform anunțului făcut de Primăria Sectorului 6, se estimează că lucrările vor fi finalizate într-un interval de patru luni.

Related posts

O firmă dubioasă din Moscova a cumpărat 24% din Strabag, care ridică baza NATO de la Kogălniceanu

econtext

Declarațiile lui Geoană despre Transnistria, în vizorul Moscovei. Zaharova: NATO transformă Moldova într-o „a doua Ucraină”

econtext

Evaziunea fiscală va fi pedepsită mai aspru! Propunerea Coaliției

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More