23.9 C
București
24 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Atenție! Se repară străzi și trotuare în Sectorul 2 al Capitalei

Administrația publică a Sectorului 2 din București a demarat lucrări de reparații la străzi și trotuare, având ca obiectiv asigurarea unor standarde de siguranță pentru cetățeni. În data de 10 iulie 2023, Primăria Sectorului 2 a anunțat că au început lucrările de reparații la trotuarele de pe Bulevardul Lacul Tei. Această importantă arteră a orașului se confruntă cu probleme precum gropi pe trotuare, care pun în pericol siguranța pietonilor.

Iată mesajul transmis de administrația publică:

Din aproape în aproape, schimbăm fața Sectorului 2. Zilele trecute am început asfaltarea trotuarelor de pe Bulevardul Lacul Tei.
Totul pentru siguranța și confortul locuitorilor Sectorului 2.

Cu toate acestea, Primăria nu a furnizat o estimare a duratei necesare pentru finalizarea lucrărilor pe acest segment de drum. La mijlocul lunii iunie, Primăria Sectorului 2 a efectuat o curățenie generală pe Bulevardul Lacul Tei. S-au utilizat utilaje speciale pentru a interveni pe partea carosabilă, ceea ce a determinat șoferii să își găsească alte locuri de parcare pentru mașini.

Există mai multe zone în care au fost deschise șantiere pentru modernizarea și asigurarea siguranței străzilor din Sectorul 2. Recent, Primăria a anunțat finalizarea lucrărilor pe strada Badea Crâțan.

Lucrările au inclus următoarele:

  • Instituirea unui sens unic pe stradă pentru a fluidiza traficul și a crea locuri de parcare.
  • Eliberarea trotuarelor de mașinile parcate.
  • Realizarea de alveole pentru arbori – un total de 34 de alveole.
  • Înălțarea trecerilor de pietoni.
  • Implementarea de insule de protecție pentru pietoni pentru a împiedica parcarea vehiculelor în intersecții.

În total, Primăria Sectorului 2 anunță că au fost inițiate lucrări pe 100 de străzi din zona administrată. Aceste artere se află într-un proces amplu de sistematizare și modernizare.

Am investit și continuăm să investim în străzi sigure pentru comunitatea noastră.

Related posts

Prognoza meteo, 17 iulie. Încă o zi sufocantă. Temperaturile, pe regiuni

econtext

Dezastru in educatie! Circa 25.000 de cadre didactice au parasit sistemul de invatamant in ultimii ani. Vezi situatia din fiecare judet

Asaftei Bogdan

Accident grav, noaptea trecută, la intrarea în Pasajul Muncii din București

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix