9.4 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

„Aveam un onorariu uriaș”. Adevăratul motiv pentru care Dan Negru a plecat de la Antena 1!

Dan Negru a mărturisit de ce a plecat de la Antena 1, deși avea un onorariu uriaș, după cum spune chiar el.

„Eram plătit regește la Antenă, aveam un onorariu uriaș indiferent dacă aveam sau nu emisiune dar simțeam că televiziunea poate să fie reinventată, că pot să fac mai mult decât atât și Kanalul mi-a oferit oportunitatea asta. Degeaba existau programe de cultură generală la TV dacă ele nu aveau audiență, dacă ele nu se vedeau. Domnul Adrian Păunescu mi-a spus cândva că degeaba ai emițător dacă nu ai receptor. Kanal mi-a dat șansa de a face showuri smart pe audiențe uriașe și Jocul Cuvintelor a fost o lecție bună pentru întreaga piață media anul asta. Mă bucur că, după ce am inventat Revelioane, copii la TV, blonde sau farse, am reinventat împreuna cu colegii mei showurile smart, arătând că există și un astfel de public”, a spus Dan Negru pentru ciao.ro.

„Nimeni nu-mi dădea nicio șansă”.
„Am descoperit că există și public numeros de programe curate, smart. Nu mă dezic nicio clipă de blonde sau de celelate programe de divertisment pe care le-am făcut, a fost vremea lor atunci dar cred că publicul a evoluat. Când am plecat de la Antenă spre Kanal, ca să fac programe de cultură generală, nimeni nu-mi dădea nicio șansă. Un show despre limba romană cu litere, se mirau toți. Rămâi la Antene, câștigi mult orice ai face, mă sfătuiau toți. Când simți că ruginești, pleacă! E sfatul pe care-l dau tuturor, indiferent de poziția socială sau de vârstă. Sper să fiu un model pentru asta”, a mai spus prezenatorul tv.

Cât despre ce crede că ne va aștepta în 2023, acesta a mai spus: „Cred că trăim în haos tocmai pentru că toți se pricep la toate. Chiar și mie mi-au propus de nenumărate ori să candidez în diferențe funcții deși nu mă pricep deloc. Așa că pot să-mi dau cu părere doar despre lumea media care cred că va evolua. Televiziunea își va găsi și ea drumul în bătălia cu online, sigur că va pierde elan de la an la an dar va rămâne o platformă importantă. Oamenii vor avea mereu nevoie de informații și divertisment indiferent de ecranele pe care se vor difuza ele”.

La începutul anului, Dan Negru șoca piața media cu mutarea sa. După 22 de ani de Antenă, prezentatorul tv a ales să meargă la Kanal D, unde prezintă emisiunile „Jocul cuvintelor” și „Tu urmezi”.

Related posts

Controale la toate benzinăriile și stațiile GPL deschise în Sectorul 6

econtext

Cresc masiv amenzile în România! Marcel Ciolacu a făcut anunțul personal: Se întâmplă pe scară largă

econtext

Vremea azi, 6 iulie. Instabilitate termică în cea mai mare parte a țării. Se anunță ploi torențiale

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More