10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Bătrână condamnată la închisoare pentru că a trecut strada neregulamentar. I se cer daune uriașe

O bătrână în vârstă de 84 de ani trece printr-un adevărat calvar după ce a trecut strada printr-un loc nepermis. În urma acestui gest femeia s-a ales cu o pedeapsă extrem de dură.

Cazul scandalos are în vizor o bătrână de 84 de ani din România. Femeia a făcut un gest necugetat, trecând strada printr-un loc nepermis, însă s-a ales acum cu o pedeapsă cruntă.

Acesteia i se cere în prezent daune de peste 170000, deși locuiește într-o casă de chirpici. Mai mult, pentru o astfel de faptă, femeia a primit și o condamnare.

Bătrână condamnată la închisoare pentru un gest banal

O bătrână din jud. Neamț este acum condamnat la închisoare pentru că a trecut strada printr-un loc nepermis. Totodată, acesteia îi sunt solicitate daune morale de 170.000 de euro.

Dincolo de toate acestea, femeia are acum și sechestru pus pe casa din chirpici pe care o deține.

Astfel bătrâna trebuie să plătească acum un preț uriaș pentru gestul necugetat. Drumul pe care aceasta a traversat este unul european.

Bătrână

Din cauza faptului că femeia a trecut prin locul nepermis, un șofer a încercat să o evite. Astfel, acesta a spulberat o mașină care venea din sens opus. În autoturismul respectiv se aflau o femeie în vârstă de 38 de ani, precum și fiul acesteia în vârstă de 18 ani. În urma impactului trei persoane au decedat pe loc.

Astfel pentru acest deznodământ tăcere acum de la bătrână daune morale de peste 170000. Femeia locuiește însă într-o casă de chirpici și își duce cu greu traiul de la o lună la alta.

În urma anchetei, oamenii legii au decis că bătrâna este vinovată pentru tragedie. Din acest motiv, femeia a fost condamnata la 3 ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă. Totodată, aceasta trebuie să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunității.

Pentru că bătrâna de 84 de ani nu are cu ce să plătească daunele, judecătorii au decis să îi pună sechestru pe bunuri.

Related posts

Terenurile lui Puiu Popoviciu din Băneasa, scoase de sub sechestru de Curtea de Apel București

econtext

Ce urmează după vremea neobișnuită din februarie. Prognoza meteorologilor

econtext

Puya se mută la țară?! Și-a luat casă din chirpici și se laudă cu asta! „E, mai degrabă o chestie făcută așa în pur stil sălăjenist. Am făcut-o de-al dracu, na!”

Axinte Dan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More