14.8 C
București
15 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate ȘTIRI

Becali își vinde palatul?! O ambasadă a pus pe masă 25 de milioane de euro!

Gigi Becali a primit o ofertă din partea Ambasadei Qatarului pentru palatul său din Aleea Alexandru, iar latifundiarul din Pipera este gata să-l dea în cazul în care qatarezii sunt dispuși să-i accepte contraoferta, care nu este foarte departe de ce au oferit inițial, scrie wall-street.ro.

Potrivit Fanatik.ro, informația a fost lansată inițial de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesionistă de Fotbal (LPF). Acesta a spus că Gigi Becali ar fi primit o ofertă de 23,5 milioane de euro, dar patronul clubului de fotbal FCSB a refuzat oferta inițială.

„E un secret de familie, dar pot să-l dau. Gigi a primit 23,5 de milioane de euro pe Palat, ofertă. I-a dat o ambasadă, nu pot să spun ce ambasadă, pentru că s-ar putea să deranjeze”, a dezvăluit fostul șef al LPF.

Mai mult, acesta a spus că ar fi primit, de fapt, trei oferte, de la trei ambasade.

Latifundiarul din Pipera a confirmat și el oferta, spunând că dorește mai mulți bani de la Ambasada Qatarului.

„Da, este adevărat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă dau 25 de milioane îl voi da”, a confirmat Gigi Becali, relatează GSP.

Palatul lui Gigi Becali a aparținut lui Steven Auschnitt, care i l-a vândut în 2006 pentru 7 milioane de euro în 2006. Clădirea este o copie Muzeului Rodin din Paris și a fost construită în anul 1915, după planurile arhitectului Grigore Cerchez.

 

Related posts

Uniunea Europeană suplimentează ajutorul pentru Ucraina. Ungaria a votat contra

econtext

NATO dă undă verde Kievului să atace „ținte militare rusești din afara Ucrainei”

econtext

Raport: Creșterea punctului de pensie cu 40% ar duce România în colaps. Ar crește deficitul bugetar în 2021 la peste 11% din PIB

Nemeșan Iulian

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More