19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Bombardamente intense rusești asupra orașului Harkov. Mai multe clădiri civile, avariate

Bombardamente intense rusești asupra orașului Harkov. Mai multe clădiri civile, avariate. Oraşul Harkov, estul Ucrainei, a fost lovit de mai multe rachete ruseşti, au anunţat autorităţile locale în noaptea de joi spre vineri.

Rușii au lovit Harkov de şase ori”, a scris şeful administraţiei militare regionale, Oleg Synegubov, pe Telegram, indicând că a fost preluată o persoana rănită.

Bombardamente intense rusești asupra orașului Harkov. Mai multe clădiri civile, avariate. Raioanele Kholodnohirskyi şi Shevchenkivskyi au fost de asemenea atinse de atacuri, a adăugat el, precizând că „potrivit primelor informaţii, proiectilele erau rachete S-300.

Clădiri de locuinţe au fost avariate, a spus Synegubov.

O mină de cărbune situata în Toreţk, în nordul regiunii Doneţk (est), a fost atacată joi după-amiaza, a declarat Ministerul ucrainean al Energiei.

Potrivit poliției, o femeie în vârstă de 36 de ani a fost rănită. I s-a acordat asistență medicală la fața locului. Un bărbat de 25 de ani a fost spitalizat cu răni. Starea de sănătate este stabilă. În urma bombardamentelor au fost înregistrate pagube semnificative asupra infrastructurii civile.

Alerte de atacuri aeriene în toată Ucraina

Vineri, 8 decembrie, în jurul orei 6:30, a fost anunțată o alertă aeriană în mai multe regiuni din Ucraina. La ora 6:46, alarma s-a răspândit în regiunile Kiev și Kirovohrad.

Rușii au lansat mai multe rachete de croazieră de pe bombardierele strategice Tu-95MS.

„Lansări probabile de rachete de croazieră de la bombardierele strategice Tu-95MS… Nu ignorați semnalele de avertizare aeriană!” – au avertizat Forțele Aeriene ale Forțelor Armate Ucrainene.

Related posts

Rusia a retras trupele! Informația oficială venită direct din Ucraina

econtext

Drona spion a SUA dirijează atacul asupra Crimeii. Putin se apără cu antiaeriana de 2.500.000.000 $

econtext

Propunerea de pace de neacceptat făcută de Occident pentru Ucraina. Acuzațiile unui oficial din Kiev

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix