10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Bucureștenii sunt așteptați în acest weekend la festivalul la Appetito 2023

Cei care rămân în București în acest sfârșit de săptămână sunt invitați să participe la festivalul culinar care aduce aromele Italiei în capitala României. A doua ediție a evenimentului va oferi posibilitatea degustării zecilor de mâncăruri și deserturi pregătite conform rețetelor autentice din Europa de Sud.

În perioada 10-11 iunie 2023, iubitorii gastronomiei italiene vor putea petrece timp în aer liber, la festivalul „Appetito” din București. Numeroși expozanți vor pregăti cele mai delicioase preparate pentru vizitatori. Astfel, bucureștenii vor putea savura de la pizza gustoasă la deserturi care îi vor transporta imaginar într-o vacanță în Italia.

Pe lista preparatelor ce vor fi disponibile la eveniment se regăsesc:

  • Pizza
  • Paste
  • Bruschette
  • Arrosticini
  • Cannoli
  • Înghețată.

În ceea ce privește băuturile pe care vizitatorii le vor putea degusta, vedetele evenimentului vor fi: cafeaua, Prosecco, Negroni și Aperol.

Participarea la festivalul culinar Appetito 2023, dedicat mâncărurilor italienești, nu necesită achiziționarea de bilete. Organizatorii au anunțat că accesul la acest eveniment este gratuit.

Este important de menționat că intrarea copiilor cu vârste sub 14 ani este permisă numai însoțiți de un adult. De asemenea, bucureștenii care doresc să-și aducă și animalele de companie la acest eveniment vor avea posibilitatea să o facă, deoarece locația este prietenoasă cu animalele de companie.

Suntem pet friendly, deci cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

Cu toate acestea, se solicită vizitatorilor să asigure că animalele agresive sunt echipate cu botniță și să aibă asupra lor punguțe pentru a strânge după câinii lor.

Festivalul are loc la Verde Stop Arena, situată pe strada Barbu Văcărescu nr. 162-164.

Related posts

Cate case au sefii judetelor din Romania! Topul presedintilor de consilii judetene dupa numarul imobilelor pe care le detin

Asaftei Bogdan

România va reface infrastructura digitală a Ucrainei și va introduce 5G. China iese din „cărți”

econtext

Se amână creșterea pensiilor cu 40%, la cererea FMI? Răspunsul șefului Casei de Pensii

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More