30.3 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Bucureștenii sunt invitați la film în cadrul evenimentului „Cinema sub Stele” de pe lacul din Parcul Drumul Taberei

Timp de trei zile, locuitorii din București care doresc să urmărească filme în cadrul evenimentului „Cinema sub Stele” au posibilitatea să o facă atât de pe amfiteatru, cât și de pe lacul din Parcul Drumul Taberei. Autoritățile din Sectorul 6 au anunțat că va fi montat un nou ecran în parc.

Conform comunicatului emis de Primăria Sectorului 6, începând de vineri, 18 august 2023, cetățenii din București vor avea ocazia să urmărească filmele din cadrul evenimentului „Cinema sub Stele” atât de pe amfiteatru, cât și pe lacul din Parcul Drumul Taberei. Autoritățile au planificat să monteze un al doilea ecran pentru proiecții.

Unul va fi îndreptat în continuare spre amfiteatru, iar altul spre lac.

Doritorii din București care doresc să se bucure de o experiență cinematografică în aer liber vor avea oportunitatea să o facă pe lacul Drumul Taberei, în timp ce navighează cu barca. Primăria va pune la dispoziție 30 de ambarcațiuni, inclusiv hidrobiciclete și bărci.

Aceste ambarcațiuni vor fi oferite gratuit celor care se prezintă la ponton cu o oră înainte de începerea filmului. Pentru a închiria o ambarcațiune, se va solicita prezentarea unui act de identitate. În plus, în zona de iarbă vor fi plasate 100 de pufi colorați, pentru a asigura participarea cât mai multor persoane la eveniment.

Primăria Sectorului 6 a publicat, de asemenea, lista filmelor care vor fi proiectate în Parcul Drumul Taberei în weekendul 18-20 august. Programul cuprinde:

  • Vineri: „Cruella”, un film din 2021, cu Emma Stone și Emma Thompson;
  • Sâmbătă: „Doctor Strange în multiuniversul nebuniei”, un film din 2022;
  • Duminică: „Suflet”, un film din 2020.

Toate proiecțiile vor începe la ora 20:30.

Începând cu săptămâna viitoare, cinematograful în aer liber se va muta în Parcul Crângași. Aici, vor fi disponibile 200 de scaune pentru cei interesați să participe. Accesul la toate proiecțiile din parcurile Sectorului 6 al Bucureștiului este gratuit.

Related posts

Ce spune șeful NATO despre dronele căzute în România: Nu există dovezi

econtext

Schimbare importantă care-i privește pe bugetari! „Avem nevoie de tineri în rândul funcţionarilor publici”

econtext

S-a realizat cea mai mare tranzacție cu terenuri din București! Este noua atracție a investitorilor imobiliari!

Cazaban Emilia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix