6.9 C
București
2 decembrie 2023
econtext.ro
ACTUAL

Care sunt microzonele din Sectorul 6 al Capitalei unde se face curățenie

Primăria Sectorului 6 a informat bucureștenii că, în decursul acestei săptămâni, mai multe străzi din diverse microzone urmează să fie curățate.

Începând de luni, echipele administrației s-au ocupat de curățenia Microzonei 4, în perimetrul delimitat de Valea Oltului, Bulevardul Timișoara, Aleea Lunca Siretului și Valea Ialomiței.

Marți, acțiunile de curățenie au continuat în aceeași Microzonă, dar s-a vizat perimetrul cuprins între Aleea Lunca Siretului, Bulevardul Timișoara, Strada Romancierilor, Drumul Taberei și Valea Ialomiței.

Primăria Sectorului 6 a comunicat cetățenilor că echipele de salubrizare au curățat atât trotuarele, cât și partea carosabilă. Acțiunile de curățenie în Sectorul 6 vor continua și în zilele următoare. Primăria a transmis locuitorilor străzile pe care echipele de salubrizare urmează să le curețe.

Iată listă cu microzonele:

Joi – 15 iunie 2023:

Curățenie în Microzona 3, pe segmentul delimitat de Strada Romancierilor, Bulevardul Timișoara, Aleea Poiana Muntelui și Drumul Taberei.

Vineri – 16 iunie 2023:

Curățenie în Microzona 3, pe segmentul delimitat de Aleea Poiana Muntelui, Bulevardul Timișoara, Strada Brașov și Drumul Taberei.

Sâmbătă – 17 iunie 2023:

Curățenie în Microzona 2, pe segmentul delimitat de Strada Brașov, Bulevardul Timișoara și Drumul Taberei. De asemenea, se va acționa pe Bulevardul Timișoara, de la strada Brașov până la Aleea Poiana Vadului.

Primăria Sectorului 6 a transmis următorul mesaj:

Este important pentru sănătatea noastră, dar și pentru aspectul estetic.

Primăria a anunțat că echipele de la Urban, sub coordonarea Direcției Servicii Publice Locale, se vor ocupa de curățarea stâlpilor, bolarzilor și mobilierului urban. De asemenea, în cadrul acestor acțiuni, vor fi igienizate și stațiile de transport public în comun ale Societății de Transport București (STB).

Related posts

Un nou proiect de sistematizare a circulației va fi implementat în Cartierul Brâncuși, transmite Primăria Sectorului 6

econtext

Început de an tumultuos pentru Cabral! A băgat la greu, nu glumă!

Vlad-Tătaru Andreea

Prințul Harry, destăinuiri șocante în cartea sa! „Am plâns, dar nu credeam că mama este în sicriu”

Axinte Dan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More