33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Cătălin Cherecheș a fost prins de polițiști în Germania. E condamnat la 5 ani de închisoare

Cătălin Cherecheș a fost prins de polițiști în Germania. E condamnat la 5 ani de închisoare. Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins de polițiști în Germania. E condamnat la 5 ani de închisoare.

Cătălin Cherecheș a fost prins de polițiști în Germania. E condamnat la 5 ani de închisoare

Primarul municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv vineri la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară, a fost depistat de poliţişti în Augsburg.

„În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional.

Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia.

În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară”, a transmis Poliţia Română.

Related posts

Facturi mai mici! Zeci de mii de români vor plăti doar jumătate de preț

econtext

Temperaturi de 39-40 de grade, joi, 13 iulie, în 12 orașe mari din țară

econtext

Moneda euro s-a depreciat după anunţarea rezultatelor la alegerile europarlamentare

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix