17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Catinca Roman, supărată pe celebrul ei tată vitreg. Nu poate să ierte gestul lui Petre Roman

Catinca Roman se dezice de Petre Roman, creatoarea de modă lansând recent câteva acuzații dure la adresa lui Petre Roman. Creatoarea de modă admite că nu și-a putut ierta niciodată tatăl vitreg.

Mioara și Petre Roman au fost căsătoriți timp de 30 de ani, până când fostul premier al României s-a îndrăgostit de cântăreața Silvia Chifiriuc, părăsindu-și brusc familia. Tot de atunci a rupt legătura și cu fosta soție, dar și cu Catinca, fiica din prima căsătorie a Mioarei, deși o crescuse încă de când avea 6 ani.

Catinca Roman, acuzații grave la adresa lui Petre Roman

Invitată la Metropola TV, în emisiunea Cristinei Șișcanu, Catinca Roman a admis că nu s-a simțit niciodată acceptată pe deplin în noua familie formată din mama sa și Petre Roman. Deși avea nu mai puțin de patru părinți, nu i-a simțit alături.

„În copilărie am tot fost plimbată de la bunici, la bonă, la părinți și tot așa. M-am simțit în afara familiei că nu eram fiica lui Petre Roman. A simțit nevoia să precizeze că nici eu, nici Calina nu suntem ale lui!

Eram și introvertă, nu îi învinuiesc pe părinții mei, erau patru, dar nu comunicam prea bine cu niciunul. La noi în familie trebuia să taci, să ții în tine, să te descurci singur. Părinții nu ne spuneau: te iubesc!”, a declarat creatoarea de modă pentru click.ro.

„Pe Petre Roman am fost și sunt supărată”

Catinca susține că s-a simțit folosită de fostul său tată vitreg, care nu a ezitat să manipuleze situația în favoarea lui în momenntul când și-a părăsit fosta familie. Cel mai mult a indignat-o modul în care a părăsit-o pe mama sa, Mioara Roman.

„Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt supărată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat pe mine, și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama.

A fost un șoc, pentru că ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul. Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a explicat Catinca Roman.

Catinca Roman s-a simțit manipulată

Disensiunea dintre Catinca și tatăi ei vitreg a continuat, căci nici măcar la nunta Oanei Roman nu și-au vorbit. „Eu cu Petre Roman nu am mai vorbit niciodată de atunci. După ce a plecat de acasă, ne-am mai văzut doar o dată la nunta Oanei, însă doar de la distanță. Nu ne-am vorbit nici atunci.

Dar, ce poți să mai zici că nici Oana nu-și cunoaște fratele vitreg?! El a tăiat orice fel de legătură cu noi, a fost decizia lui, nu l-a influențat Silvia. El s-a supărat pe mine după ce am avut o discuție lungă la telefon.

I-am spus atunci că eu am fost folosită drept tampon între el și mama. M-am simțit folosită, manipulată, totul ca să-i ușurez lui treaba cu mama”, a mărturisit Catinca despre relația cu Petre Roman, relatează Fanatik.

Related posts

Expert ANM, despre anomaliile din ultimele zile. Cum va fi vremea în țară de Revelion

econtext

Două cutremure în România în doar 4 ore, localizate la 600 km distanță. Cât de puternice au fost?

econtext

Două cutremure în numai 3 minute în România, exact în același loc. Ce magnitudine au avut?

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More