17.4 C
București
25 aprilie 2024
econtext.ro
Uncategorized

Ce masini au cei mai cunoscuti politicieni din Romania. Vezi ce autoturisme 4 X 4 conduc Tariceanu, Mitrea, Ponta, Nastase, Antonescu, Udrea, Vanghelie, Oprea, Fenechiu

Masinile par sa fie apanajul favorit al politicienilor, multi dintre acestia preferand sa conduca autoturisme considerate mult peste medie. Sau sa aiba mai multe.

La sfarsitul anului trecut, Econtext a publicat un top national privind numarul masinilor pe care le detin sefii tribunalelor din toate judetele Romaniei. In total, 41 de presedinti de tribunale.

Iata aici topul masinilor detinute de cei mai importanti judecatori din Romania. Vezi ce bolizi conduc magistratii

Viata politica agitata

In analiza curenta, dorim sa ne ocupam de alta breasla renumita: cea a politicienilor. Mai ales ca in aceste zile avem parte de o viata politica extrem de agitata, cu multe framantari sociale, dar si cu decizii capitale pentru unii politicieni.

Si urmarim sa prezentam cate si ce masini detin politicienii de vaza ai Romaniei. Nu este prima oara cand Econtext ia in vizor tagma politicienilor.

Recent, am prezentat o radiografie a locuintelor pe care le au in posesie cei mai de seama lideri politici ai tarii.

Vezi cate case detin cei mai importanti politicieni din Romania. Vezi cate locuinte au Tariceanu, Blaga, Udrea, Ponta, Antonescu, Basescu, Voiculescu, Vanghelie

Automobil Club Politic Roman

Iar acum mergem la alta componenta a averii acestora: masinile. Pe scurt, va aratam ce si cate masini au cei mai cunoscuti douazeci de politicieni din Romania.

Am selectat 20 dintre acestia, 9 din coalitia de guvernare, 9 din opozitie si inca doi neafiliati. In plus, am pastrat o proportie intre partidele din ambele tabere, indiferent de configuratia lor din Parlament.

Cei douazeci de oameni politici sunt: Vasile Blaga, Elena Udrea, Emil Boc, Roberta Anastase (PDL), Attila Verestoy, Marko Bela, Kelemen Hunor, Laszlo Borbely (UDMR), Gabriel Oprea (UNPR), Victor Ponta, Adrian Nastase, Marian Vanghelie, Miron Mitrea (PSD), Calin Popescu Tariceanu, Varujan Vosganian, Crin Antonescu, Relu Fenechiu (PNL), Dan Voiculescu (PC). In afara acestora, i-am adaugat si pe Traian Basescu si Sorin Oprescu.

Liberalii, in top

Impreuna, cei 20 de oameni politici au 31 de masini. Dintre acestia, cele mai multe masini le detine fostul premier Calin Popescu Tariceanu. El are sase autoturisme (3 Citroen-uri, un Fiat, un Aro M461 si o Lancia).

In plus, el are si o motocicleta Triumph, dar pe aceasta nu am inclus-o in clasament, focalizandu-ne doar pe masini. Urmatoarele patru pozitii sunt ocupate de politicieni care au cate trei masini: Attila Verestoy (UDMR), Miron Mitrea (PSD), Crin Antonescu (PNL) si Relu Fenechiu (PNL).

Trei din primele cinci pozitii sunt ocupate de liberali. De altfel, liberalii au cele mai multe masini din top: 12.

De asemenea, Sorin Oprescu a declarat ca nu mai are faimosul sau BMW de 80.000 de euro. In plus, cativa politicieni nu detin nici o masina (4 lideri politici), dar folosesc, cu siguranta, masinile de serviciu. La marci, politicienii prefera Mercedes-urile (5), BMW (4), Mitsubishi si Citroen (cate 3), etc.

 

 

Dar iata ce masni are fiecare dintre cei mai renumiti politicieni din Romania:

 

 

https://econtext.ro/dosar–2/analiza/ce-masini-au-cei-mai-cunoscuti-politicieni-din-romania-vezi-ce-autoturisme-4-x-4-conduc-tariceanu-mitrea-ponta-nastase-antonescu-udrea-vanghelie-oprea-fenechiu.html

 

 

Related posts

HARTA ROMANILOR INGENUNCHEATI de restantele la credite. Restantele au crescut de zeci de ori in unele judete. Vezi care sunt judetele disperate

Asaftei Bogdan

EXCLUSIV După Enel, un alt gigant din energie își vinde operațiunile din România. VEZI cine îşi face exitul

Asaftei Bogdan

BILANT NEGRU PENTRU USL dupa sase luni de guvernare: 61 de masuri negative – 5 pozitive! Inflatia s-a triplat, economia a intrat in picaj, fondurile europene au inghetat

Asaftei Bogdan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More