19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

CE SPUN SONDAJELE: Cine castiga alegerile in Moldova. VEZI care sunt viitorii deputati si senatori din Neamt, Suceava, Vaslui, Bacau, Botosani si Iasi

Am intrat in linie directa pentru alegeri, acum cu greu se mai poate schimba ceva. Practic, am putea spune ca zarurile au fost deja aruncate, iar acum se mai asteapta confirmarile oficiale.

Din acest motiv, acum este momentul de a anticipa viitorii castigatori, de a vedea care sunt candidatii care au cele mai mari sanse de izbanda, de a deveni deputati sau senatori.

Si singura solutie raman sondajele de opinie.

Regiuni

Econtext demareaza astazi o serie de analize privind potentialii castigatori ai alegerilor parlamentare. Va prezentam care sunt posibilii castigatori, asa cum arata sondajele de opinie.

Si vom prezenta opt analize, ce se pliaza pe regiunile de dezvoltare din Romania (Moldova, Dobrogea, Transilvania, Muntenia, etc.).

In fiecare zi, vom prezenta potentialii norocosi din doua regiuni. Si vom incepe cu Moldova (regiunea Nord-Est ce cuprinde judetele Bacau, Botosani, Suceava, Neamt, Vaslui si Iasi), dupa care va urma Dobrogea (regiunea Sud-Est ce cuprinde judetele Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Constanta si Tulcea).

Aceste doua regiuni au, in total, o populatie de circa 6,5 milioane de locuitori.

Foarte important: toate sondajele au fost culese din diferite publicatii, in special ziare locale, ziarele din aceste judete.

Alegeri

Dupa cum stiti, Econtext nu este la prima analiza privind alegerile parlamentare. Iata alte analize pe aceasta tema:

 

VIN ALEGERILE, pe cine votam? IATA care sunt cei mai harnici si cei mai lenesi senatori

FINALA BANILOR la alegerile parlamentare: USL va castiga in 22 de judete, iar ARD in 16. Vezi cum iese castigator Dan Diaconescu in fata lui Victor Ponta!

LISTA CANDIDATILOR CARE AU PIERDUT DEJA ALEGERILE! Adio, Dan Diaconescu, Monica Ridzi, Ialomitianu, Grapini, Branza. Vezi LISTA intreaga

 

Moldova

Iar prima analiza de acest gen se refera la zona Moldovei, la judetele Bacau, Botosani, Suceava, Neamt, Vaslui si Iasi. Econtext a identificat sondaje pentru aproape toti candidatii din aceste judete.

Pentru colegiile care nu au fost incluse, nu am gasit sondaje sau finalistii sunt cotati cu sanse egale (au acelasi procentaj in sondaje).

In total, in aceste judete avem 48 de posibili castigatori (33 de deputati si 15 senatori). Dintre acestia, 21 deputati si 9 senatori sunt de la USL, 9 deputati si 6 senatori concureaza pe listele ARD, iar alte trei persoane fac parte din partidul lui Dan Diaconescu.

http://www.econtext.ro/eveniment–2/politic/ce-spun-sondajele-cine-castiga-alegerile-in-moldova-vezi-care-sunt-viitorii-deputati-si-senatori-din-neamt-suceava-vaslui-bacau-botosani-si-iasi.html

Related posts

Un F-16 al SUA a interceptat 2 bombardiere rusești deasupra Arcticii. „Ciocnire” cu un SU-35

econtext

Un general SUA anunță lista celor 6 state ce pot fi invadate de Putin. Vom avea graniță cu Rusia

econtext

Un avion rusesc Su-34 de 50 milioane $, distrus într-un atac ucrainean de geniu la 1.600 km distanță

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix