6.9 C
București
2 decembrie 2023
econtext.ro
ȘTIRI

Cea mai neagră săptămână pentru ruși. Au pierdut 7.000 de soldați, 86 tancuri, un avion

Cea mai neagră săptămână pentru ruși. Au pierdut 7.000 de soldați, 86 tancuri, un avion. Forțele armate ucrainene au ucis aproximativ 7.020 de soldați ruși și au distrus 86 de tancuri rusești și un avion de război între 13 și 19 noiembrie.

Cea mai neagră săptămână pentru ruși. Au pierdut peste 7.000 de soldați, 86 tancuri, un avion și sute de elemente de tehnică militară.

Generalul Oleksandr Pavliuk, prim-adjunct al ministrului Apărării al Ucrainei, a postat pe Telegram daunele provocate de forțele ucrainene echipamentelor militare ale trupelor invadatoare ale Rusiei.

Cea mai neagră săptămână pentru ruși. Au pierdut 7.000 de soldați, 86 tancuri, un avion

Acestea includ distrugerea a 86 tancuri, 94 vehicule blindate, 185 sisteme de artilerie, 17 sisteme de rachete cu lansare multiplă, 8 sisteme de apărare aeriană, 170 vehicule, 18 piese de echipament special, potrivit pravda.com.ua.

De asemenea, forțele de apărare ucrainene au interceptat trei rachete rusești, 123 de vehicule de atac fără pilot UAV și un avion de război.

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că forțele ucrainene au ucis 1.190 de soldați ruși și au distrus 13 tancuri și 25 de vehicule blindate de luptă numai la 18 noiembrie.

Related posts

Austria, trup și suflet pentru Putin. Ministrul austriac de Externe îl vrea pe Lavrov la OSCE

econtext

Armata lui Putin refuză să adune cadavrele soldaților morți în Ucraina. Motivul acestei decizii

econtext

Israelul se apără cu viteza luminii. Noul sistem de apărare antirachetă

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More