10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
BANII NOȘTRI

Cine a spus ca tabletele PC sunt scumpe? Putem cumpara o tableta si cu 100 de euro

Tabletele, ultima generatie de computere, reprezinta idealul multor romani, dar un ideal care este inca destul de greu de atins. Motivul ar fi ca o tableta performanta are, deocamdata, un pret destul de ridicat.

Tabletele sunt usor de utilizat, fiind de dimensiuni mici, au o performanta crescuta si se poate lucra la el direct cu mainile libere. Ele revolutioneaza modalitatea de accesare, transmite si gestionare a informatiilor.

Preturi intre 100 si 700 de euro

Revenind la bani, pentru cei care-si permit sa cheltuiasca unul sau doua salarii medii, sunt disponibile mai multe modele ale acestor produse in magazinele de profil din Romania. Mai mult, astfel de produse sunt disponibile si pentru un salariu minim pe economie, dar atributiile tabletei sunt la fel ca salariul in cauza. Adica, minime.

Pe ansamblu, putem cumpara o tableta cu preturi pornind chiar de la o suta de euro si ajungand pana la aproximativ 700 de euro.

Exemple de tablete

Iata cateva exemple! Astfel, una dintre cele mai ieftine tablete o reprezinta modelul Android 2.2 (Froyo), de sapte inci, si care are un pret de 420 de lei. O tableta asemanatoare, dar cu 1 inci in plus, costa aproape 600 de lei. Mai departe! Tableta Prestigio Multitab are un ecran generos si poate fi conectata la monitor sau televizor, fiind o varianta optima pentru pasionatii de multimedia, de jocuri. Dar si pretul este mai ridicat, aproape 1.300 de lei.

Urcand pe scara valorica, ajungem la tableta Asus Eee Pad Transformer, care are 10 inci si tastatura optionala. Ea poate fi transformata cu usurinta intr-un laptop, cu o independenta de pana al 16 ore. Iar pretul e 1.800 de lei.

Mai sus, o tableta PC cu Windows 7, cu procesor de 1,66 Ghz, 2 GB de DDRam, cu hard disk de 320 GB, 3G integrat si Bluetooth costa circa 2.500 lei.

Cam acestea sunt preturile la care pot fi gasite tabletele, in acest moment, in magazinele din Romania.

https://econtext.ro/economie/it-c/cine-a-spus-ca-tabletele-pc-sunt-scumpe-putem-cumpara-o-tableta-si-cu-100-de-euro.html

Related posts

Ratele au explodat pe baza TENSIUNILOR POLITICE. ROBOR, cel mai mare salt: 3,09%

econtext

TOPUL scumpirilor din guvernarea Ponta versus TOPUL scumpirilor din guvernarea Boc. VEZI CARE GUVERN ne-a ars mai mult la preturi

Asaftei Bogdan

Factură la curent de 76.000.000 euro! Se întâmplă în România! Ce reacție a avut clientul?

Moise Lidia

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More