33.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Ciprian Ciucu a inspectat lucrările în desfășurare din Militari și Drumul Taberei, profitând de faptul că zilele trecute orașul a fost mai liber

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a transmis că a petrecut mult timp pe teren în această perioadă, având în vedere că orașul nu a fost așa aglomerat. A efectuat inspecții ale lucrărilor în curs din zonele Militari și Drumul Taberei. După discuții cu numeroși locuitori, primarul a dorit să împărtășească public mai multe informații.

Am profitat de faptul că zile acestea orașul a fost mai liber și am fost mult pe teren sa inspectez lucrările în desfășurare din Militari, în Microzona 15 și în Drumul Taberei, în Microzonele 5, 7 și 9, a anunțat Ciprian Ciucu pe Facebook, marți, 15 august.

Primarul Sectorului 6 aduce la cunoștința publicului că și în acest an s-au realizat reabilitări pentru sute de străzi din rețeaua rutieră care nu au beneficiat de renovări de-a lungul decadelor și care se aflau într-o stare precară. După dialogurile avute cu mai mulți locuitori ai Sectorului 6 din București, Ciucu consideră important să împărtășească diverse aspecte.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare. Nu întodeauna constructorii s-au mișcat cu viteza cu care mi-am dorit eu, am tras de ei, i-am mobilizat. Unde nu suntem mulțumiți de calitate, refac pe banii lor. Știu, durează, unul dintre motive fiind volumul mare de lucrări. Dar este mai eficient sa intervenim dintr-o dată pe arii mai mari. Acum, ca lucrările au prins viteză și ne apropriem de final, cartierele noastre se vor prezenta mult mai bine.
După reabilitarea sistemului rutier, a trotuarelor și aleilor vom veni peste tot cu amenajări peisagistice, inclusiv între blocuri: completare cu pământ fertil, mici ziduri de susținere a pământului acolo unde este înălțat și la ploi se scurge pe trotuare, refacerea sistemului de iluminat, plantarea de arbuști, arbori, gard viu și flori.
Mulți dintre dvs mi-au semnalat diferite lucruri cum ca nu ar fi în regulă, fără sa aștepte ca lucrările să prindă contur. Le-am verificat pe toate, nu prea se susțin. Vă rog aveți răbdare, sa ajungă la o etapa avansată. Eu nu voi recepționa lucrări neconforme. Fie ca este vorba de accesibilitatea trotuarelor pentru scaune cu rotile, fie ca este vorba de soluțiile pentru parcări etc.
Cele mai multe lucrări vin cu reconfigurări de străzi, cu puneri în siguranță dpdv al traficului. Nicio situație nu seamănă cu alta, tratăm fiecare situație în parte. Cartierele noastre NU au fost proiectate pentru numărul IMENS de mașini de astăzi, iar când alegem o soluție fața de o stradă/ alee / parcare o întoarcem pe toate fețele. Stiu, nu avem cum sa mulțumim pe toată lumea, sunt constrângeri legale, avize ce trebuie obținute de la Comisia Tehnică de Circulație a PMB, a declarat primarul Sectorului 6.

Ciprian Ciucu subliniază că intervențiile au fost extinse nu doar pe arterele principale, ci și în zonele rezidențiale. Numeroase zone mici au fost finalizate, în timp ce altele sunt încă în desfășurare. Primarul dorește să ofere explicații bucureștenilor cu privire la dificultatea și neplăcerile asociate șantierelor, dar subliniază că aceste intervenții sunt inevitabile pentru a îmbunătăți infrastructura.

Și atunci când ne renovam apartamentul se creează praf, e șantier și este inconfortabil.

Related posts

Aparatul cu care Dorian Popa face vlogg-uri, de vânzare într-un amanet! Se vinde cu…

Avramescu Radu

Avioane de spionaj trimise din România pregătesc lupta finală între Rusia și Ucraina pentru Crimeea

econtext

Tren cu zeci de lansatoare de rachete românești surprins la Suceava, la 50 km de Ucraina

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix