16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a semnat plata pentru exproprierile necesare lărgirii Drumului Viscolului și Drumului Belșugului din Militari

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, aduce vestea că a semnat documentele pentru plata exproprierilor necesare lărgirii Drumului Viscolului și Drumului Belșugului din zona Militari. Edilul afirmă că proiectul a avansat într-un ritm adecvat și că ambele drumuri vor fi realizate conform planului.

Tocmai ce am semnat plata pentru exproprierile necesare lărgirii Drumului Viscolului și Drumului Belșugului din Militari, a transmis Ciprian Ciucu, luni, 26 iunie, într-o postare pe Facebook.

Primarul Sectorului 6 informează că pentru Drumul Belșugului a fost deja finalizat studiul de fezabilitate, iar după încheierea procesului de exproprieri, se vor realiza intabulările. Într-un interval de maximum două luni, intabulările vor fi finalizate, urmând ca imediat să fie organizată licitația pentru lucrările de proiectare și execuție:

Fiind mai simple aceste lucrări le vom face în vaza unui contract cadru pe care îl avem în derulare.

Ciprian Ciucu precizează că nu poate oferi un termen precis pentru finalizarea lucrărilor din cauza următorul motiv:

Mai mulți oameni din zonă ne-au trimis multe sesizări cum că nu prea au apă, fiind presiunea mică etc.

Primarul Sectorului 6 menționează că a fost trimisă o adresă către Apa Nova pentru a evalua corect situația și a găsi o soluție. În cazul în care vor fi necesare lucrări de canalizare, acestea vor fi efectuate înainte, iar Primăria Sectorului 6 va începe lucrările la reabilitarea străzilor și trotuarelor după finalizarea lucrărilor de apă și canalizare. Deoarece zona în cauză a suferit multe modificări și construcții, Primăria Sectorului 6 trebuie să efectueze și lucrări de urbanism pentru a remedia situația.

Dar este clar că lucrurile au intrat în linie dreaptă și că aceste două drumuri vor fi executate! a concluzionat Ciprian Ciucu.

Related posts

SUA au trimis un avion anti-submarin deasupra României și o dronă prin Bulgaria. Ce au spionat?

econtext

Ion Țiriac vrea să fie unic în Europa. Ce va face cu faimoasa colecție de mașini

econtext

Prognoza meteo de sâmbătă, 10 iunie 2023. 33 de grade Celsius, temperatura resimțită în București

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix