10.6 C
București
23 aprilie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Circ la nivel înalt între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătășcanu! „ei nu îi ajung banii 500 de euro”

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă! Cele două femei din viața lui Gabi Bădălău nu vor să îngroape securea războiului, iar acum, fosta soție face acuzații grave la adresa actualei iubite. Cântăreața lansează un nou mesaj acid la adresa divei, conform cancan.ro.

În cadrul unui interviu, Claudia Pătrășcanu a arătat că n-are de gând să se „împrietenească” deloc cu actuala parteneră a lui Bădălău. Joi, la mai bine de o săptămână de când a început acest „război”, artista a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că ar sta pe banii soțului ei. Cântăreața susține că iubita fostului ei soț nu s-ar putea întreține din afacerea sa și că afaceristul are grijă de întreaga sa familie.

„El o ține pe maică-sa, pe fiică-sa, ei nu îi ajung banii 500 de euro pe care îi dă Victor Slav, au discuții în care se plânge și urlă că nu face bani cu două rochii de-ale ei din Turcia”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: „M-a rugat din suflet să-l duc la preot”
Mai nou, ex-soția lui Bădălău o acuză pe Bianca Drăgușanu inclusiv de vrăjitorie! Claudia Pătrășcanu susține că fostul partener ar fi fost convins că diva îi face farmece, după ce ar fi găsit ace în perna sa. Mai mult de atât, afaceristul ar fi implorat să fie dus la preot, ca să scape de ea.

”Singurul vinovat din toată ecuația asta e Gabi pentru că a permis lucrul acesta, eu cred că lui îi e foarte frică de ea. Eu n-am să-l uit pe Gabi când a venit în casa mea și mi-a descris-o pe câți bani a luat-o în Maldive și că e o prostituată de care nu mai scapă, care i-a făcut vrăji, că a găsit manajera niște ace înfipte în pernă.

M-a rugat din suflet să-l duc la preot ca să-l scape de ea și tot n-a putut să scape, nu mai are scăpare, din păcate pentru el nu mai are scăpare”, a adăugat Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.

Related posts

Michael Schmidt, prietenul președintelui. Abonat la contracte cu statul: 148 de milioane de euro

econtext

Prognoza meteo, 8 octombrie. Toamna ne bate încet la uşă. Unde rămâne cald

econtext

Kim Kardashian a spart 200.000 de euro pe un colier! L-a purtat și Prinșesa Diana!

Avramescu Radu

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More