6.8 C
București
29 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Clipe de groază pentru Gheboasă la Survivor! „Îi rog să nu mă voteze”

Ediția de marți a emisiunii Survivor România a adus, pe micul ecran, numeroase surprize pentru fani. Deși toți susținătorii artistului Gheboasă deja îl vedeau în finală, acesta a făcut o dezvăluire uluitoare: își dorește din toată inima să plece din Dominicană, conform cancan.ro!

Gheboasă a fost nominalizat de echipa Faimoșilor pentru eliminare și deși fanii emisiunii Survivor România se așteptau ca acesta să fie dezamăgit de alegerea colegilor de a-l trimite acasă, de fapt, s-a întâmplat fix invers. În momentul în care s-a dat startul voturilor, Gheboasă a mărturisit că nu-și mai dorește să rămână în Dominicană, ci vrea să ajungă acasă, la soția sa, pentru a-i dărui un copil.

Gheboasă, cu ochii în lacrimi la Survivor România

Emoționat și vizibil copleșit de situația, Gheboasă și-a dat seama că nu se poate adapta proiectului din Dominicană, așa că i-a rugat pe toți oamenii de acasă să nu-l voteze, pentru a putea părăsi competiția.

„Eu rog oamenii să nu mă voteze pentru că nu ma regăsesc pe insulă, nu mai pot să stau nemâncat, nu pot să stau fără soția mea, fără oamenii de acasă. Îi rog să nu mă voteze. Vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou: un copil. Am emoții mari, dar nu-mi găsesc cuvintele. Nu m-am simțit confortabil. Nu mai pot să stau nemâncat și cu unghiile așa”, a spus Gheboasă, cu ochii în lacrimi, emoționându-și colegii.

„Până la 6 ani, mergeam în vizită la închisoare și părinții mei adoptivi mă țineau la un geam să îl văd. Nu înțelegeam prea multe, nu înțelegeam ce înseamnă pușcăria, de ce e închis acolo.

Lumea nu îmi spunea, pentru că dacă mi-ar fi spus că tata a ajuns acolo pentru că a făcut fapte rele, eu poate îl vedeam ca un om rău și nu mai trăgeam așa spre el. Când era mai tânăr a furat”, a spus Gheboasă, acum ceva timp.

„Am venit din noroi”
Deși a declarat că nu mai poate rezista în Dominicană, înainte de plecarea la Survivor România, Gheboasă era extrem de încrezător.

„Adevărul e că plec de la bine fix spre rău. Mă duc la «Survivor» pentru expriență, pentru că simt că o să mă descurc foarte bine la probe… Problema principală e că eu, dacă mi-e foame, mă opresc acolo… Foamea e cel mai rău lucru. La «Survivor» nu o să am nevoie de fashion, de așa ceva…Pentru oamenii care sunt milionari sau care au foarte multe figuri… n-o să le fie bine. Dar eu am venit din noroi, să vezi ce fac la «Survivor». Dacă rezist mai mult de o lună, o să fiu până la final. Pe părinții mei adoptivi vreau să-i fac foarte mândri de mine”, a declarat acesta, cu puțin timp înainte de începerea filmărilor.

Related posts

Prognoza meteo, 9 noiembrie. Temperaturile scad brusc în toată țara, vine frigul

econtext

Astăzi se face curățenie în Sectorul 2, pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I, pe sensul către Bucur Obor

econtext

Vacanţa de iarnă s-ar putea prelungi. Părinţii se opun, vor ca elevii să meargă la şcoală în ianuarie

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More