15.3 C
București
6 iunie 2023
econtext.ro
BĂNCI Recomandate

Credit Europe Bank are un profit de două ori mai mic față de 2022!

În 2022, profitul Credit Europe Bank România s-a înjumătățit față de 2021, iar nivelul activelor băncii este în scădere. În schimb, banca a atins un portofoliu de credite de 2,3 miliarde de lei, în creștere cu 11% față de anul anterior. În aceeași perioadă banca a obținut un profit net de 34,5 milioane de lei în condițiile investițiilor permanente în digitalizare, potrivit băncii, scrie bankingnews.ro.

Totodată, cifra de afaceri generată de cardurile de credit, produse prin care Credit Europe Bank România a inovat piața bancară locală de-a lungul timpului, s-a situat la 1,41 de miliarde de lei, în creștere cu 12% față de 2021.

„2022 a fost încă un an al investițiilor pentru Credit Europe Bank România. Digitalizarea rămâne prioritarea noastră. Am lansat noi produse pe piață, cum ar fi Google Pay, aplicația Avantaj SoftPOS destinată comercianților și Cardul Virtual utilizabil pe dispozitivele mobile. Vom continua să introducem noi produse în 2023 și în viitor”, a declarat Yakup Çil, CEO al Credit Europe Bank România.

Related posts

Lavinia Pîrva a clacat și a recunoscut! Cum se poartă, de fapt, Ștefan Bănică Jr. cu ea?!

Nemeșan Iulian

Afacere în turism la doar 29 de ani! Alexandra Bogatu a vorbit despre aventura în anteprenoriat!

Popescu Dan Cristian

Radu Banciu reacție tipică la venirea Ioanei Cosma în trustul Prima! „Ei nu sunt niște oameni cu vocabular”

Axinte Dan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More