6.8 C
București
29 februarie 2024
econtext.ro
ACTUAL Recomandate

Cristina Ich a venit de urgență în țară! S-a întors din Italia pentru Piți Jr!

Victor Pițurcă și fiul său, Alex, au probleme cu legea, fiind implicați într-un dosar care are legătură cu achizițiile de măști făcute în perioada pandemiei de Ministerul Apărării Naționale (MApN). Christina Ich, fosta „noră” a ex-selecționerului, a fost chemată, luni noapte, de urgență în țară de Piți Jr, aceasta aflându-se în Italia, la ski. Însă, fără să stea pe gânduri, și-a întrerupt vacanța ca să fie lângă Piți-iubi Jr.! CANCAN.RO vă prezintă imaginile exclusive cu fosta parteneră de viață a lui Alexandru Pițurcă, surprinse în momentele în care se grăbea să ajungă în casa în care a locuit cu fostul fotbalist.

În ziua de duminică, 29 ianuarie, Victor Pițurcă a ajuns pe mâna procurorilor DNA din București în dosarul măștilor de protecție livrate în spitalele Ministerului Apărării Naționale (MApN). Ulterior, acesta a fost reținut, în același dosar fiind implicat și unul dintre directorii ROMARM, Gabriel Țuțu, pentru care procurorii au luat, de asemenea, măsura reținerii.

Imediat după, luni noapte, Christina Ich, fosta parteneră a lui Alex Pițurcă, a aterizat în România împreună cu fiul ei și al fostului fotbalist, parcă la cererea lui Alexandru Pițurcă. Aceasta se afla în Italia, la ski, în momentele în care fostul său „socru” era audiat de procurorii DNA din București. Christina Ich a fost surprinsă de paparazzii CANCAN.RO în aeroport, fix când se grăbea să ajungă acasă la Alex Pițurcă pentru a-i fi alături.

Ca un făcut sau nu, influencerița l-a dus pe fiul său în casa tatălui cu o seară înainte ca acesta să ajungă în fața anchetatorilor. Căci marți, Alexandru Pițurcă a ajuns la audieri, ulterior acesta fiind reținut pentru 24 de ore. Totodată, tatăl său a fost plasat sub control judiciar.

Christina Ich, convocată de Piți Jr.

Revenind la povestea din aeroport, Christina Ich părea destul de grăbită pe culoare. Aceasta era împreună cu Noah, fiul său, iar aceștia erau însoțiți de una dintre prietenele influenceriței, dar și de copilul acesteia. Totodată, Christina și Noah au fost întâmpinați de șoferul fostei partenere a lui Alex Pițurcă, potrivit imaginilor surprinse de paparazzii CANCAN.RO.

Acesta i-a preluat pe Christina Ich și pe micuț și i-au condus până în zona Pieței Charles de Gaulle, acolo unde locuiește fostul fotbalist. Christina Ich și fiul acesteia au intrat în imobil, iar șoferul s-a ocupat de bagajele cu care aceștia s-au întors din Italia.

Vă reamintim că problemele pentru Victor și fiul său, Alexandru Pițurcă au început în perioada pandemiei, când au intermediat un transport de măști de protecție. Astfel, cu ajutorul firmei pe care băiatul fostului selecționer o deține, acesta ar fi achitat transportul măștilor pentru MApN.

Compania deținută de Alex Pițurcă ar fi virat banii pentru transport către ALLODIUM SA, urmând ca această firmă să trimită banii mai departe către FA Ukraine pentru avionul de transport, dar și către CHINA SICHUAN LINGTONG INTELLIGENCE ENVIRONMENTAL PROTECTION INDUSTRY CO LTD pentru echipamentele medicale.

Related posts

Vizitiă oficială în Bulgaria pentru Iohannis, în plin scandal mediatic! „Parteneriatul Strategic este rezultatul interesului reciproc”

Nemeșan Iulian

Pique și noua iubită, fără scrupule pe net! Au făcut totul public!

Avramescu Radu

Baronul Dragoș Chitic, maestru emerit în inginerii financiare. Candidatul PMP preferă jongleriile bancare

Avramescu Radu

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More