33.8 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Cum au decurs negocierile dintre Antena 1 și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Ce propunere le-au făcut șefii trustului pentru noul sezon Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu se află în plin proces cu Antena 1, după ce au demisionat de la „Chefi la cuțite’, invocând starea de oboseală. Între celebrii bucătari și șefii trustului de televiziune au existat lungi negocieri și li s-a propus reducerea zilelor de filmare, astfel că au acceptat să continue filmările pentru al 13-lea sezon, după cum se arată în chemarea de judecată. Iată cum au decurs negocierile dintre chefii demisionari și Antena 1!

La sfârșitul lunii octombrie, Antena 1 anunța că este în căutarea unui nou juriu pentru emisiunea „Chefi la cuțite’, după demisia celor trei bucătari. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au invocat starea de oboseală, astfel că au refuzat să mai participe la filmările pentru cel de-al 13-lea sezon. Tot atunci, în comunicatul emis de Antena 1, era dat publicității și filmul rupturii dintre cei trei jurați și celebrul format, de unde reieșea că aceștia au acceptat calendarul de producție pentru noul sezon, însă s-au răzgândit cu doar 30 de zile înainte de începerea filmărilor.

Cum au decurs negocierile dintre Antena 1 și chefii demisionari

În cererea de chemare în judecată a celor trei jurați, se menționează detalii referitoare la negocierile dintre aceștia și Antena 1, potrivit cancan.ro. Pe 27 septembrie, Scărlătescu, Dumitrescu și Bonteau au avut o întâlnire cu șefii trustului de televiziune, când au fost stabilite mai multe detalii referitoare la filmările pentru al 13-lea sezon „Chefi la cuțite’.

Pentru că au invocat starea de oboseală, bucătarilor li s-a propus modificarea programului de filmări, în perioada 16 octombrie – 18 decembrie, dar și reducerea zilelor de lucru de la 47 la 34.

În plângere se specifică că jurații „nu au ridicat obiecții cu privire la perioadele de filmări comunicate pentru sezonul al 13-lea al emisiunii Chefi la Cuțite. Dimpotrivă, au realizat acte din care rezultă acceptarea participării la realizarea sezonului al 13-lea al emisiunii’.

Cine sunt noii jurați de la Chefi la cuțite

La începutul lunii decembrie, Antena 1 a publicat videoclipul de promovare al noului sezon „Chefi la cuțite’, anunțând că au fost găsiți înlocuitori pentru Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Noii jurați sunt Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

„Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele. Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt. Fanii Chefi la cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante, a spus Mihai Ioniță, CEO Antena Group, după demisia celor trei chefi.

Related posts

Ucraina a distrus un convoi de peste zece vehicule militare în regiunea Kursk din Rusia

econtext

Lovitură dură pentru Putin. Avionul radar rusesc A-50 Mainstay, doborât de ucraineni în Marea Neagră

econtext

Război în Israel, ziua 57. Peste 130 de ostatici, deținuți în continuare de Hamas

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix