23.8 C
București
22 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Cum lasă Piedone primăria moștenire fiului? Amenințări pentru opoziție: L-ai făcut holigofren?

Piedone și-a început campania electorală, dar nu la primărie, ci în sectorul 5. Piedone îi face campanie fiului său Vlad Popescu este deputat PSD udne a ajuns tot după presiuni făcute de tatăl său. Pe fiu nu îl recomandă nimic să fie primar și e milionar la 34 de ani.

Popescu Piedone vrea să îi lase fiului moștenire primăria sectorului 5. Piedone este, azi, primar la sectorul 5, dar candidează la primăria generală.

Cum lasă Piedone primăria moștenire fiului? Amenințări pentru opoziție: L-ai făcut holigofren?

Fiul Vlad Popescu este plimbat de Piedone prin sector așa cum se vede în video de mai jos. Fiul se află mereu în linia a doua, cuminte în spatele tatălui care vorbește cu oamenii din piețe, cu vânzătoarele, cu pensionarii. Uneori, Piedone nici nu își mai introduce fiul alegătorilor. El e garanția.

Piedone

Juniorul stă pentru poză, îl așteaptă pe Piedone să dea dispoziții, să fie populist și să facă promisiuni în stânga și în dreapta.

Primarul sectorului 5 își apără juniorul și de contracandidații politici după cum vedeți de la minutului 27. Piedone îl ceartă pe consilierul USR Dimitriu:

„Domnu’ Dimitriu, am înțeles că mi-ați făcut băiatu’ holigofren (sic!)”, i-a spus Piedone consilierului local.” Apoi îl întreabă în limbaj de cartier: „Vă strâng ciorapii?”

Urmează o polemică despre cine a închis școlile în sectorul 5, iar primarul concluzionează: „Ar trebui să nu minți, să-ți fie rușine”.

Cine e Vlad Popescu, moștenitorul sectorului 5?

Fiul lui Cristian Popescu Pie a devenit parlamentar din partea Partidului Umanist condus de Dan Voiculescu. Fiul lui Cristian Popescu Piedone este deputat pe listele PSD.

Vlad Popescu a terminat dreptul la facultatea Titu Maiorescu, apoi a administrat în Horeca o serie de restaurante. Nu sepcifică unde anume. A fost consilier la Compania Urban. În 2020 a devenit președintele filialei sector 5 a Partidului Puterii Umaniste a lui Dan Voiculescu. El a fost ales pe liste la Suceava pentru că acolo i-au găsit loc. Altfel, nu are nicio treabă cu această regiune.

Vlad Popescu este extrem de bogat. El scrie în declarația de avere că are 5 terenuri intravilane, 3 apartamente și o casă de locuit. Are 6 mașini de epocă, pe care le regăsim în declarațiile de avere mai vechi ale tatălui său. Are un milion de lei în bancă și trăiește din salariul de deputat, de 2.500 de euro.

Presa onine a scris că Cristian Popescu, le-a găsit de muncă celor trei nepoți din partea soției: pe unul l-a pus să administreze sectorul 5, pe altul consilier local iar pe al treilea să conducă poliția locală. Asta deși Piedone a fost judecat de două ori pentru conflict de interese.

Related posts

Căsuța cu cărți din Parcul Brâncuși, vandalizată în urmă cu două zile, a fost reparată

econtext

Puiu Popoviciu a aflat decizia definitivă a Curții Supreme din Marea Britanie

econtext

Traian Băsescu reia avertismentele pentru politicienii de la București. Pericolul pe care îl prezintă Rusia

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix