19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

CUM se scufunda ARD! TOPUL celor 15 greseli care duc ARD-ul catre pierderea detasata a alegerilor

Din greseala in greseala, spre infrangerea finala! Campania electorala actuala pare sa fie cea mai slaba din ultimii ani, daca analizam prestatia unora dintre candidati. In special a celor care candideaza din partea Aliantei Romania Dreapta (ARD)!

Ceea ce genereaza senzatia ca PDL – ARD a disparut parca din peisaj, de parca ar face campanie doar ca sa bifeze evenimentul.

Econtext va prezinta topul marilor erori pe care ARD le-a facut si le face in aceasta campanie, ceea ce le va micsora cu mult scorul final. Si am realizat un top cu 15 astfel de erori!

PDL – ARD

Publicatia Econtext nu este la prima analiza privind prestatia acestui partid (ne referim la intregul grup PDL – ARD, unde dominant este, evident, PDL).

Am analizat atat activitatea PDL cat era la guvernare, masurile luate, dar si modul in care a evoluat relatia dintre acest partid si electorat. Iata si alte analize pe aceasta tema sau despre spectrul politic romanesc:

 

De ce PDL va pierde categoric alegerile parlamentare. TOPUL greselilor pe care le fac PDL-istii si care le-ar putea aduce un scor catastrofal la alegeri

TOPUL erorilor care au dus la scufundarea PDL. Vezi lista celor 12 greseli care au distrus gruparea democrat-liberala

PDL-isti, nu mai visati la ruperea USL si apropierea de PNL! Iata OPT motive pentru care USL nu se va rupe

Cine este mai bogat: PDL sau USL? Vezi care sunt cei mai bogati candidati la alegerile locale

 

Erori

Desi au fost criticati pentru multitudinea de erori pe care le-au facut in ultimele campanii, democrat-liberalii par sa nu se fi invatat prea mult minte.

Actuala campanie a ARD este extrem de stearsa, abunda de lacune, de parca PDL si-a luat deja gandul de la aceste alegeri, de parca rezultatul final n-ar conta aproape deloc.

Iar acest lucru este dovedit prin lipsa unei strategii nationale privind alegerile, in sensul ca nu este promovat un grup comun de mesaje (dincolo de lozinca nationala). De asemenea, clipurile multor candidati ARD sunt foarte slabe, fara impact puternic asupra publicului (vezi aici topul celor mai tari CLIPURI ELECTORALE).

Candidati stersi

In plus, o alta eroare ii vizeaza pe candidatii alesi. Astfel, multi candidati au o figura stearsa, fara vlaga, fapt semnalabil atat in Bucuresti, cat si in multe alte colegii din provincie.

O alta greseala vine din faptul ca nu exploateaza guvernarea slaba a rivalilor, din aceste ultime luni.

https://web.archive.org/web/20121129033243/https://econtext.ro/eveniment–2/politic/cum-se-scufunda-ard-topul-celor-15-greseli-care-duc-ard-ul-catre-pierderea-detasata-a-alegerilor.html

Related posts

DINOZAURII DIN PARLAMENTUL ROMANIEI. Aproape 90 de senatori si deputati sunt de peste 12 ani in Parlament. Vezi de cati dintre ei ai auzit

Asaftei Bogdan

China avertizează că relația cu SUA poate aluneca într-o „spirală descendentă”, cu potențial de conflict. Întâlnire importantă la Beijing

econtext

Proteste dure în Franța! S-a lăsat cu răniți în duelurile dintre protestatari și jandarmi!

Nemeșan Iulian

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix