14.8 C
București
15 aprilie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Dacia da lovitura in India cu Duster

Renault a reusit sa dea lovitua pe piata indiana cu Dacia Duster. In doar sase luni de cand a intrat pe aceasta piata, s-au vandut aproape 24.000 de Dacii Duster.

Astfel, potrivit Renault, in acest an, India va face parte din primele 10 piete ale marcii franceze. In plus, constructorul francez spera sa reuseasca sa se apropie de principalul concurent din India, Volkswagen.

Potrivit datelor oficiale, vanzarile de SUV-uri au crescut in primele noua luni ale anului fiscal 2012 cu 59%, in timp ce vanzarile totale de autoturisme au scazut cu 0,3% in India. Una din explicatii este numarul mare de accidente auto din India, unul din 10 accidente fatale la nivel mondial avand loc in aceasta tara. Iar cumparatorii cred ca un SUV le poate oferi o protectie mai buna pe drumurile din India.

http://www.econtext.ro/industrie/auto–2/dacia-da-lovitura-in-india-cu-duster.html

 

Related posts

De ce TRAIAN BASESCU face greseala vietii lui daca se rupe de PD-L. VEZI 14 motive pentru care Basescu trebuie sa ramana aproape de democrat-liberali

Asaftei Bogdan

Noul decret semnat de Putin imediat după moartea lui Prigojin. Ce îi obligă pe membrii grupurilor paramilitare

econtext

SUA se instalează amenințător în nordul Europei. Încă o țară acceptă baze americane permanente

econtext

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More