26.6 C
București
13 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Daciana Sârbu, probleme după adopția fiicei ei. Cum a reușit să le depășească

Partenera de viață lui Victor Ponta a vorbit deschis despre postura de mamă adoptivă. Daciana Sârbu nu a ascuns problemele care i-au stat în cale în ultimii ani. Aceasta a reușit să le depășească doar cu ajutorul soțului.

Daciana Sârbu este una dintre mamele adoptive din România. Cu toate că a așteptat acest pas, partenera lui Ponta a recunoscut că acomodarea a fost foarte dificilă. Micuța Maria s-a integrat perfect în viața de familie.

Daciana Sârbu s-a confruntat cu temeri legate de adopție

Partenera de viață a lui Victor Ponta a vorbit despre una dintre cele mai intense perioade ale vieții ei. Daciana Sârbu a experimentat sentimentul de deveni mamă adoptivă.

Cu toate că a visat mulți ani la acest moment, soția lui Victor Ponta s-a confruntat cu numeroase temeri. Dincolo de aceste încercări, Daciana Sârbu a reușit să treacă peste procesul de acomodare al micuței Maria cu succes.

Problemele din familia celebrului cuplu

Victor Ponta și soția lui ai luT decizia de a adopta o fetiță în urmă cu trei ani. Micuța Maria avea atunci vârsta de șase ani. Cei doi mai au împreună o fetiță, Irina. De asemenea, Victor Ponta este tatăl unui băiat dintr-o căsnicie anterioară.

Maria a fost adoptată dintr-un centru de plasament și integrată în familia celebrului cuplu. Procesul de adaptare a fost unul destul de dificil pentru ambele părți, a declarat Daciana Sârbu.

Cei doi parteneri s-au mobilizat pentru a-i oferi micuței Maria un mediu ideal pentru dezvoltare.

„Noi am pornit pe acest drum asumându-ne că ne vom trăi alături de ea toate traumele prin care a trecut și așa se creează legătura. (…) Adaptarea este foarte grea de ambele părți, pentru că nu te aștepți la atâta furie, la atâta durere și nici nu te aștepți să oglindească în tine lucruri pe care, nu știu, ori nu le știai, ori n-ai vrut să le vezi și acum, iată, se pun pe masă, toți își pun suferințele și le tratăm împreună”, a spus soția lui Victor Ponta.

Daciana Sârbu, despre problemele mamei adoptive. Cum a reușit să le depășească

Daciana Sârbu

Daciana Sârbu s-a dedicat afacerilor

Soția lui Victor Ponta susține că fiica ei adoptivă a reușit să o ajute să scape de numeroase temeri.

„Maria a scos din mine frici foarte multe. Frica aceea că nu pot fi o mamă bună. Și, da, au fost momente când am simțit că nu pot fi o mamă bună. Și le-am depășit împreună cu ea și cu cei din familie, bineînțeles, că am fost o echipă încă de la început”, a adăugat ea.

Daciana Sârbu a făcut parte din Partidul Social Democrat, însă a lăsat deoparte politica. Partenera lui Victor Ponta a devenit antreprenor, deschizând o cofetărie în inima Capitalei.

Related posts

Jandarmerița prinsă cu droguri. Au venit rezultatele de la laborator

econtext

În acest weekend, centrul Bucureștiului va fi luat cu asalt de „Noaptea Dansului”

econtext

Care sunt străzile din Sectorul 6 unde vor apărea pubelele îngropate

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix