33.4 C
București
18 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Dan Șucu a lăsat mască tot Guvernul! Gestul făcut în fața lui Ciolacu: „Vă facem jucătorul nostru”

Guvernul României a organizat un eveniment în care a fost prezentat ultimul raport al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) referitor la țară noastră. La acest eveniment a participat și patronul Rapidului, Dan Șucu, în calitate de președinte al Confederației Concordia.

Evenimentul a fost deschis de premierul Marcel Ciolacu, iar ultimul vorbitor a fost patronul din Giulești. Dan Șucu a surprins pe toată lumea prin gestul făcut chiar la finalul evenimentului. Acesta i-a înmânat secretarului general de la OCDE, Mathias Cormann, un tricou al Rapidului.

Secretarul general al OCDE a primit tricoul Rapidului

La finalul discursurilor, Dan Șucu i-a oferit lui Mathias Cormann un tricou de joc al Rapidului. Acesta era personalizat și avea trecut numărul 10 pe spate.

„Aș vrea să vă facem jucător în echipa noastră de fotbal (n.r Rapid). Două cuvinte, este o echipă de fotbal de 100 de ani. Este cea mai iubită și cea mai respectată echipă din România”, a spus Dan Șucu, la Palatul Victoria.

Întreg momentul s-a petrecut chiar în fața premierului României, Marcel Ciolacu. Acesta a părut amuzat de gestul lui Dan Șucu. La eveniment au participat și mulți miniștri din actualul cabinet. Puteți urmări întregul moment în clipul video de mai jos.

Ce este OCDE

Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică este considerat clubul select al țărilor bogate. România se află în plin proces de aderare la această organizație.

Premierul României a transmis, marți, că țara noastră ar putea intra oficial în OCDE peste doi ani:

„Aderarea la OCDE este principalul proiect de țară. va însemna o viață mai bună pentru fiecare român, vizibilitate crescută a țării noastre pe harta economică internațională și o administrație mai performantă. Vreau ca 2026 să fie anul aderării României la OCDE”, a declarat Ciolacu.

Aderarea la OCDE poate ajuta România să atragă mai ușor investiții străine și să acceseze împrumuturi la dobânzi mult mai mici.

Related posts

Câini chinuiți și uciși în apartamentul unei femei din București. În „casa groazei”, polițiștii au mai găsit patru animale în viață

econtext

Germania, în prag de recesiune, ar putea trage în jos și România

econtext

Avertizare de la ANM pentru toată țara. ”Proces de răcire semnificativă” a vremii. În unele zone: lapoviță și ninsoare

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix