19.9 C
București
17 iunie 2024
econtext.ro
ACTUAL

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a dezvăluit care va fi atracția principală din Parcul Tudor Arghezi

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a dezvăluit care va fi principala atracție din Parcul Tudor Arghezi. Fântâna Florilor va oferi bucureștenilor spectacole impresionante de lumini și culori odată ce va fi inaugurată. Cu toate acestea, data exactă a inaugurării nu este încă cunoscută. Fântâna Florilor va deveni punctul central al Parcului Tudor Arghezi, situat în Sectorul 4. Primarul Daniel Băluță le promite locuitorilor că vor fi încântați de spectacolul fascinant de lumină și culoare oferit de fântâna arteziană.

De asemenea, fântâna este aproape finalizată. Primarul a menționat că jocurile de lumini și jeturile de apă vor fi sincronizate cu acordurile muzicale. Acest mesaj a fost transmis de primar pe pagina de Facebook, împreună cu un videoclip în care se poate vedea Parcul Tudor Arghezi de la înălțime.

Dacă vă place spectacolul de lumină și culoarea de la Fântâna Florilor, cu siguranță că veți fi încântați și de ceea ce urmează să vedeți în Parcul Tudor Arghezi.
Fântâna arteziană pe care o amenajăm aici este aproape finalizată și are toate șansele să devină atracția principală a întregului parc, datorită jocurilor de lumini și a jeturilor de apă ce se vor sincroniza cu acordurile muzicale.

Potrivit declarațiilor primarului din luna martie, inaugurarea Parcului Tudor Arghezi era programată pentru data de 1 iunie. Cu toate acestea, din cauza lucrărilor neterminate, evenimentul nu a avut loc conform planului. Astfel, primarul a anunțat că există întârzieri în finalizarea lucrărilor și că inaugurarea va fi reprogramată.

Ziua Copilului vine anul acesta cu o surpriză pentru cei mici! La începutul lunii Iunie deschidem porțile Parcului Tudor Arghezi! Până atunci, muncitorii montează leagănele și toboganele, amenajează spațiile de joacă, terenurile de baschet și fotbal și pregătesc pistele de atletism și cele pentru biciclete.

Bucureștenii i-au adresat numeroase întrebări primarului Daniel Băluță cu privire la data deschiderii parcului. În răspunsul său, primarul a afirmat că toți vom putea beneficia de parcul respectiv în această vară.

Primarul a mai explicat că lucrările nu au fost finalizate din cauza extinderii parcului. În inițial, suprafața acestuia era de 2,7 hectare, însă ulterior a fost extinsă cu 10.000 de metri pătrați.

Parcul Tudor Arghezi a fost mărit cu încă 10.000 de metri pătrați. Inițial a fost vorba despre 2,7 hectare, iar acum cu încă un hectar mai mult. De aici și acest mic decalaj, însă cu răbdare ne vom bucura cu toții de Parcul Tudor Arghezi în această vară.

Related posts

Prognoza meteo, 3 iunie. Maxime ridicate în toată țara, după-amiază sunt așteptate ploi

econtext

România și Lituania, centre de arme și muniție ale UE împotriva Rusiei. Ajung pe frontul din Ucraina

econtext

Pregătirea piloților ucraineni și ai NATO pe F-16 începe în România. Europa de Est, protejată

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix