23.9 C
București
25 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

De ziua Flotei Mării Negre a Rusiei, Ucraina a distrus cu Storm Shadow o bază secretă din Crimeea

De ziua Flotei Mării Negre a Rusiei, Ucraina a distrus cu Storm Shadow o bază secretă din Crimeea . Data oficială a creării Flotei Mării Negre este considerată a fi 13 mai, 1783, când, după anexarea Crimeei, navele flotilei Azov au intrat în golful Ahtiar.

De ziua Flotei Mării Negre a Rusiei, Ucraina a distrus cu Storm Shadow o bază secretă din Crimeea. 

La 13 mai 1783, după anexarea Crimeei, navele flotilei Azov au intrat în golful Ahtiar. Ulterior, acolo a fost fondat Sevastopol, care a devenit principala bază navală rusă din regiune.

Formațiunile ucrainene au „felicitat” Flota Mării Negre în felul lor. De dimineață, o amenințare cu rachete a fost introdusă de trei ori în Crimeea.

De ziua Flotei Mării Negre a Rusiei, Ucraina a distrus cu Storm Shadow o bază secretă din Crimeea

Baza aeriană secretă de pe Muntele Ai-Petri din Crimeea a fost atacată cu rachete Storm Shadow, în urma cărora comandantul unității militare 85683 Oleksandr Kulakov a fost ucis, potrivit European Pravda.

Pe lângă acesta, un alt militar a fost ucis și un număr nespecificat de soldați au fost răniți. A fost avariat și teritoriul unității militare, fosta bază a Brigăzii 40 de Inginerie Radio a Forțelor Aeriene Ucrainene, ocupată în prezent de ruși.

Regimentul 3 Inginerie Radio, care face parte din Forțele Aeriene Ruse, avea baza pe Muntele Ai-Petri.

Radarele de pe Coasta de Sud sunt poziționate în cea mai faimoasă unitate militară din Marea Yalta, un teritoriu de peste 70 km lungime, incluzând orașele Yalta (centrul administrativ), Alupka și alte câteva așezări.

În epoca sovietică, în vârful Muntelui Ai-Petri a fost înființat Centrul Tehnic Radio pentru Recunoaștere și Dirijare a Forțelor de Apărare Aeriană.

Cupolele radar au atras adesea atenția turiștilor. Instalațiile radar sunt ascunse sub aceste domuri.

Related posts

Cronica unui jaf national: Transportul cu trenul ar putea disparea in urmatorii 15 ani in Romania. Vezi de ce

Asaftei Bogdan

Război în Israel, ziua 115. Negocieri pentru o pauză şi eliberarea ostaticilor

econtext

Șoigu pe linie moartă? Agenții lui Putin arestează mahării armatei ruse care au vile de milioane $

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix