11.4 C
București
2 aprilie 2023
econtext.ro
BANII NOȘTRI

Declarație alarmantă: S-a anunțat apocalipsa pentru criptomonede

S-a anunțat apocalipsa pentru criptomonede. Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, de regulă optimist în ceea ce privește fenomenul criptomonedelor, avertizează ca hype-ul din jurul tehnologiei blockchain este similar cu cel din era dotcom, când companiile au dat faliment într-un ritm alarmant.

S-a anunțat apocalipsa pentru criptomonede // „A fost un balon speculativ atunci, la fel simt acum și despre blockchain”, a declarat Wozniak la o conferință pe teme de tehnologie din New York, a scris sursa citată.

O mare parte din companiile care promiteau să producă schimbări majore pe internet au falimentat extrem de rapid, a amintit Wozniak publicului.

Totuși, el a adăugat că tehnologia blockchain are un potențial real de implementare, deoarece este “descentralizată și demnă de încredere”. Dar, la fel ca internetul, ar putea dura mai mult decât era de așteptat să ajungă din urmă, ca eficiență și implementare, hype-ul timpuriu de care a dat dovadă până în prezent.

“Lucrurile nu se schimbă într-o zi, o mulțime de idei foarte bune ce țin de blockchain, dacă apar prea devreme, pot dispărea în scurt timp daca nu sunt pregătite să fie stabile pe termen lung”, a mai spus co-fondatorul Apple.

Criptomoneda Bitcoin a fost prima utilizare pentru tehnologia blockchain, dar ulterior aceasta a fost aplicată în nenumărate alte aplicații de atunci.

Wozniak a subliniat faptul că Ethereum are potențialul de a depăși hype-ul existent datorită capacității sale de utilizare și a disponibilității programatorilor de a-și construi propriile proiecte conexe. Ethereum este numele fundației care a creat tokenpul digital Ether , care a fost lansat pentru prima dată ca un demers de strângere de fonduri pentru dezvoltarea platformei. Companii precum Microsoft și J.P. Morgan au adoptat proiectul și extind domeniul de aplicabilitate al acestuia.

Related posts

Ciucă respinge reducerea TVA-ului, deși prețul la alimente a atins cote alarmante!

Nemeșan Iulian

Ratele au explodat pe baza TENSIUNILOR POLITICE. ROBOR, cel mai mare salt: 3,09%

admin

Demiteri masive în Poșta Română! Sute de angajați își pierd locul de muncă: „Fiecare muncă este făcută de patru ori”

Nemeșan Iulian

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More