16.4 C
București
15 iunie 2024
econtext.ro
ȘTIRI

Delir în Rusia. „Polonia dispare în 15 minute doar cu o salvă nucleară. Atenție, europeni!”

Delir în Rusia. „Polonia dispare în 15 minute doar cu o salvă nucleară. Atenție, europeni!”. Oaspeții televiziunii de stat ruse au discutat deschis despre distrugerea Poloniei în doar „10 – 15 minute” cu „30 până la 40” de rachete nucleare.

Delir în Rusia. „Polonia dispare în 15 minute doar cu o salvă nucleară. Atenție, europeni!” Expertul militar rus Konstantin Sivkov a declarat, la Rusia 1, un radiodifuzor susținut de stat, sancționat de SUA pentru legăturile directe cu Kremlinul, că în doar „10 până la 15 minute, atât statul, cât și poporul polonez dispar”.

Ofițerul de marină în retragere a repetat amenințările Kremlinului cu război nuclear, după ce mai multe țări au acordat permisiune Ucrainei pentru a folosi armele livrate pe teritoiul Rusiei, „de unde sunt lansate atacurile”.

Delir în Rusia. „Polonia dispare în 15 minute doar cu o salvă nucleară. Atenție, europeni!

„Să ne uităm la Polonia. Acesta este cel mai realist candidat care ar putea deveni un mic teatru de război nuclear”, a spus Sivkov.

„Sunt 20 de orașe mari acolo? Eu nu cred acest lucru. Dacă alocăm câte două rachete nucleare fiecărui oraș, înseamnă doar 30-40 de rachete. Aceasta este doar o salvă de la o divizie Iskander. În 10 până la 15 minute, atât statul Poloniei, cât și poporul polonez dispar. Limba poloneză va dispărea și ea.”

„Europenii trebuie să înțeleagă asta. Îi îndemn pe europeni să se gândească la ceea ce fac”, a amenințat Sikov, potrivit Daily Mail.

Polonia, membră NATO din 1999, urmează să cheltuiască aproape 600 de milioane de lire sterline pentru măsuri de securitate cibernetică, după ce agenția sa de știri de stat PAP a fost, potrivit autorităților, ținta unui atac cibernetic rusesc.

Varșovia a acuzat în mod repetat Moscova că a încercat să destabilizeze Polonia din cauza rolului său în furnizarea de ajutor militar vecinei sale, Ucraina, acuzații pe care Rusia le-a respins.

Ministrul digitalizării, Krzysztof Gawkowski, a declarat că Polonia se află în prima linie a luptei cibernetice împotriva Rusiei. Polonia are cele mai multe atacuri.

Gawkowski a spus că duminică și luni Polonia a blocat mai multe atacuri cibernetice asupra infrastructurii critice.

„Federația Rusă are un singur obiectiv – să destabilizeze situația și să se asigure că forțele care sprijină destrămarea UE pot beneficia”, a spus el.

Polonia a legat Rusia și de alte incidente, de sabotaj și incendiere pe teritoriul său, și spune că serviciile secrete ruse încearcă în mod activ să adune informații despre livrările de arme către Ucraina.

Related posts

SUA au dus la fier vechi bombardierul invizibil nuclear B-2 de 700.000.000$. Nu merita reparat

econtext

HARTA CANDIDATILOR care vor castiga ALEGERILE PARLAMENTARE. Iata cine va castiga alegerile in fiecare colegiu. Vezi cum ar putea ARD sa obtina majoritatea in Parlament

Asaftei Bogdan

Kremlinul și-ar fi luat mâna de pe Grupul Wagner. Țara care ar putea fi sponsorul miliției lui Prigojin

econtext

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

youth2015 wordsmatter2012 shesthefest wmxs888888 cemeterbaik kosip ojosverdesediciones cequelejourdoitalanuit impresionesmias vrdoorperu referencedrugstores cutepics gospelconnoisseur blesstube peveroweb randomoverload couleurfrance cemeqiuqiu msnsmileys mycoolpix